stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Katarina Matejčič se odpravlja novim izzivom na proti

4. 8. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
katarina m

Katarina Matejčič foto: edit: njena.si

Katarina se ne boji sprememb. Pred njo je novo poglavje in nova karierna pot. Je tokrat dokončno pomahala kameram v slovo?

Katarina Matejčič stremi k spremembam. Potem ko je lansko leto po dveh desetletjih novinarske kariere v informativni oddaji 24 UR zakorakala v vlogo urednice in voditeljice pri mednarodnem mediju Bloomberg Adria, je pred letošnjim poletjem na družbenem omrežju namignila, da se pripravlja na nove poslovne izzive. In slednji kot kaže že glasno trkajo na vrata, Katarina je namreč tik pred osebnim praznikom razkrila, da se podaja na novo, njej neznano karierno pot.

Katarina Matejčič foto: Bloomberg Adria

»Včasih, kljub rahlemu OCDju (op.a. obsesivno kompulzivna motnja), zvezde načrtujejo bolje od tebe. In tako se, skorajda nepričakovano, zgodi, da nekega naključnega 3. avgusta po 22-ih letih končaš novinarsko in televizijsko kariero. Poln navdušenja nad spremembami in vsem novim, pa vseeno za trenutek žalosten. Ker je bila to pač tvoja pot več kot pol življenja. Zdaj prihaja nova, neznana in iskriva. Še prej si grem oddahnit, se malo postarat (v bistvu bom samo modrejša) in uživat na Filmski festival Sarajevo,« je na družbenem omrežju strnila misli Katarina in skrivnostno zaključila, da se bo po vrnitvi odpravila novim izzivom naproti. »Upam, da v veliki večini dobrim in točno takim, kot jih trenutno rabim. Juhu za spremembe.«

prejšnji članek
Janja Garnbret o nevarnem stradanju v športu
Svet slavnih
Janja Garnbret o nevarnem stradanju v športu
naslednji članek
V morju mrgoli planktonskih polžkov - so nevarni?
Zdravje
V morju mrgoli planktonskih polžkov - so nevarni?