nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Damjan Murko osrečil sina in sebi izpolnil željo

5. 8. 2023; 12.00
Avtor: Lady
Damjan Murko

Damjan Murko z ženo Majo v Parizu foto: Instagram/Damjan Murko

Damjan Murko je ženo Majo in sina Tiarja peljal v Pariz, kjer so obiskali tudi Disneyland, s čimer si je izpolnil veliko otroško željo.

Damjan Murko, najbolj znani samopromotor pri nas, že dolgo ne skriva, da zaradi svoje medijske kariere danes živi bolj razkošno kot v mladosti, zato uresničuje svoje dolgoletne želje, ki jih prej ni mogel. Pred kratkim pa je ubil dve muhi na en mah, ko je ženo Majo in sina Tiarja peljal v francosko prestolnico, romantični Pariz. »Z družino smo se izjemno veselili tega potovanja, saj si je tudi sin že dolgo želel v Pariz. Lahko rečem, da sem si kot otrok noro želel v Disneyland, saj so me od nekdaj in me še danes navdušujejo risanke in risani junaki. In tako sva oba s sinom dobila izpolnjeni želji, Tiarju so se že v otroštvu uresničile sanje, meni pa malo pozneje,« nam je zaupal slovenski slavček.

Ob tem pravi, da se bo v prestolnico mode gotovo še vrnil. »Bilo je res nepozabno, ogledali smo si vse znamenitosti in se imeli neskončno lepo. Držim se načela, da v življenju zmeraj slabe stvari pozabim, spominjam pa se lepih, ki jih je v mojem življenju in karieri na srečo več. In v Pariz se gotovo še vrnemo,« je še priznal Damjan Murko.

prejšnji članek
Pečene bučke z mletim mesom
Kulinarika
Pečene bučke z mletim mesom
naslednji članek
Lara Jankovič je 52. rojstni dan proslavila v Beogradu
Svet slavnih
Lara Jankovič je 52. rojstni dan proslavila v Beogradu