stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nega obraza s kisikom

14. 7. 2016; 06.30
Avtor: Alenka Birk/revija Bodi zdrava
Nega obraza s kisikom

Kisik – čudežno sredstvo za sijočo kožo, zdravje in sprostitev foto: Arhiv Bodi zdrava

Kaj imajo skupnega Justin Timberlake, znane hollywoodske dive Eva Longoria, Naomi Campbell, Miranda Kerr, Fergie in Severina?

Lepo, mladostno in svežo polt zaradi uporabe neinvazivnega kisikovega tretmaja, ki deluje na gube in poveča vlaženje kože.

Justin Timberlake foto: Arhiv Svet24

KISIK JE NAŠ ŽIVLJENJSKI POGON

Kisik daje našim celicam energijo in hrano. Je pomemben vir mladosti, gibanje na svežem zraku je nepogrešljivo, v nasprotnem primeru koža posledično postane upadla, siva, neizrazita in vidno utrujena. Strokovnjaki so odkrili posebno kisikovo obrazno nego, ki utrujeni in suhi koži vrne vlago in lesk ter zgladi izrazne in starostne gubice, da obraz zasije v vsej svoji naravni lepoti. Metoda se imenuje Intraceuticals in prihaja iz Avstralije, že desetletje jo uporabljajo zvezdniki po vsem svetu, Severina ima napravo celo doma. Kisik pod pritiskom dovajajo s posebnim pršilnim nastavkom samostojno ali v kombinaciji s souporabo posebnih ampul (na primer hialuronska kislina, vitamini A, C in E …). Bistvo je v tem, da se prenos kozmetičnih preparatov močno poveča, če jih nanesemo skupaj s kisikom.

Severina foto: facebook

TERAPIJA S KISIKOM POD PRITISKOM

Postopek v udobnem ležečem položaju traja približno pol ure. Kozmetičarka vnaša v kožo ob pomoči hladilnega, pomirjajočega kisika pod pritiskom svileni vlažilni kompleks, ki vsebuje hialuronsko kislino z nizko molekularno maso ter bogato kombinacijo vitaminov in antioksidantov. Hialuronska kislina vrača koži naravno vlago in zapolnjuje gubice, antioksidanti pa prispevajo k odpravljanju škode, ki jo povzročajo prosti radikali, obenem pa koži vračajo zdrav in mladosten videz. Terapija je neboleča in prijetna, na mestih s tanjšo kožo (usta, pod očmi) pa občasno malce žgečka.

Eva Longoria foto: Arhiv Svet24

NAJBOLJŠI REZULTATI TAKOJ

Tretma je primeren za vse tipe kože. Rezultati so takojšnji in se še izboljšujejo v naslednjih dneh. Najboljši učinek doseže šest zaporednih terapij, ki si sledijo v razmiku enega tedna, za vzdrževanje pa zadošča po ena terapija na mesec. Tako ne ohranjamo samo mladostnega videza, temveč tudi gladimo gube, hkrati pa postopek pomaga pri neenakomerni pigmentiranosti in težavah z mozolji, deluje na glajenje izraznih in drugih gub, učvrščuje, dviguje in oblikuje predele na čelu in okoli ust. Ker deluje pomirjevalno in hladilno, metodo po laserskih posegih v terapije vključujejo tudi številni dermatologi in estetski kirurgi.

prejšnji članek
Brusnice - kraljice jagodičevja
Zdravje
Brusnice - kraljice jagodičevja
naslednji članek
Če delate to, potem so vaši hormoni zmedeni!
Zdravje
Če delate to, potem so vaši hormoni zmedeni!