nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Največji uspeh magične Severine!

21. 11. 2019; 12.00
Avtor: PR / V.M.
severina-the-magic-tour

Severina The Magic Tour foto: Jani Ugrin

Čaroben začetek Severinine 'The Magic Tour' turneje je osupnil povsem razprodano areno Spaladium. A to je šele začetek doslej največje in najzahtevnejše Severinine produkcije ...

Šov, ki je omamil dvakrat razprodano splitsko Spaladium Areno, je bil začetek Severninene turneje 'The Magic Tour'. Dve uri in pol trajajoč spektakel velja za eno največjih in najzahtevnejših produkcij doslej. Največji hiti, ob spremljavi spektakularne koreografije, dopolnjeni z dih jemajočimi kostumi, le še stopnjujejo čarbonost dogodka.

Oder, v obliki dijamanta, je za publiko skrival številna presenečenja. Ob Severini je bilo na odru 16 plesalcev, 15 glasbenikov in člani simfoničnega orkestra.

Severina The Magic Tour foto: Jani Ugrin

Tako so na najbolj spektakularen način s prvim koncertom predstavili vse, kar je v preteklih mesecih delalo kar 100 ljudi. Med katerimi gre posebna zasluga nadarjenemu slovenskemu režiserju Nejcu Levstiku, ki je znan po številnih uspešnih projektih doma in v tujini, koreografu Maticu Zadravecu, s katerim je Severina sodelovala že v preteklosti, kostumografu Peteru Movrinu, ki je v svoji karieri imel priložnosti delati za velika imena, kot so McQueen, Miu Miu, Beyonce, Lady Gaga, Björk, in je  ob tej priložnosti združil moči z uspešnim oblikovalcem Metodom Cresnarjem. Za scenografijo turneje je poskrbela Greta Godnic.

Čarobna noč se bo nadaljevala 23. novembra v Beogradu in 7. decembra v Zagrebu, zaključila pa se bo 21. decembra v Ljubljani.

Severina The Magic Tour

Severina The Magic Tour foto: Jani Ugrin

prejšnji članek
Se lahko za en dan odpoveste uporabi pametnega telefona?
Zdravje
Se lahko za en dan odpoveste uporabi pametnega telefona?
naslednji članek
Duh v slovenski gostilni!
Svet slavnih
Duh v slovenski gostilni!
#nasazenazenska
nasazenazenska