stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Severinina bivša postala prijatelja

26. 8. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
seve

Igor, Severina, Milan foto: edit: njena.si

Milan Popović je skupaj s sinom Aleksandrom obiskal rojstnodnevno zabavo Igorja Kojića. Drzne objave na družbenem omrežju so razjezile pevkine oboževalce.

Na posestvu vasice, ki se nahaja ob mestu Loznica, je Igor Kojić organiziral slavje za svoj 35. rojstni dan. Na praznovanje je povabil tudi Severininega nekdanjega soproga Milana Popovića. Slednji se je druženja udeležil s svojim sinom Aleksandrom, njun prihod pa je presenetil tudi slavljenčeve bližnje, ki nemara niso pričakovali, da sta zgladila spore in spletla prijateljske vezi.

Da sta zakopala bojno sekiro, sta nekdanja Severinina soproga obeležila tudi na družbenem omrežju, kjer sta z objavami zagotovo poskrbela za pevkine nove srčne rane. Igor je namreč v Instagram zgodbi objavil skupno fotografijo, na kateri je celo Aleksandar, Milanu pa je namenil tudi posebno zahvalo:

»Hvala Milanu, da je organiziral presenečenje in pripeljal Aleksandra na moj rojstni dan, ta dan je bil zame poseben.Aleksandar je čudovit otrok, ki ga imam zelo rad in s katerim sem preživela lepa leta, nekateri odnosi so enostavno nezlomljivi.Vsak, ki je Aleksandrova družina, je tudi moja in vsak, ki je moja družina, je tudi Aleksandrova.Tako je zdaj in tako bo vedno.Na zdravje!«

Pomenljiva je tudi Milanova objava, delil je namreč fotografijo krajevne vasi Popovići-Kojić, s pripisom ''Winter is coming!'' (Prihaja zima, op. a.).

prejšnji članek
Kdo je fant, ki bo na Kmetijo prinesel sonce?
Resničnostni šovi
Kdo je fant, ki bo na Kmetijo prinesel sonce?
naslednji članek
Danes praznujemo mednarodni dan psov
Svet slavnih
Danes praznujemo mednarodni dan psov