palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Se spomnite, da je hči Miša Kovača nekoč pela za to skupino?

9. 4. 2023; 09.00
Avtor: K.M.
ivana-kovač, radensko-poletje, radenci

Ivana Kovač v Radencih foto: Niko Časar

Ivana Kovač je uveljavljena pevka, ki je med letoma 2006 in 2010 pela za isto skupino kot tudi Jelena Rozga in Danijela Martinović.

45-letna hrvaška pevka Ivana Kovač, sicer hči hrvaške glasbene legende Miše Kovača, je glasbeni sceni prisotna že vrsto let. Med letoma 2006 in 2010 pa je bila tudi pevka legendarne hrvaške glasbene zasedbe Magazin, za katero sta pred leti peli tudi Jelena Rozga in Danijela Martinović. V času njenega nastopanja so skupaj izdali album Dama i car, leta 2010 pa jo je nadomestila Andrea Šušnjara, ki za Magazin poje še danes. 

Trema pred nastopanjem

"Tam sem izgubila strah pred nastopanjem, se navadila peti pred veliko množico ljudi in se naučila obnašanja na odru. To je bila najboljša šola zame, sama se vsega tega ne bi mogla nikoli naučiti. Še danes sem vesela, da sem sprejela vlogo pevke v tej izjemni skupini, saj sem se naučila tudi discipline in tega, da lahko zdržim dolge koncerte," je karizmatična pevka povedala za časopis Novice Svet24. 

Ivana Kovač, Luka Basi foto: Neo Visuals

Dalmacija v srcu

Ivana bo čez slabih 14 dni, natačneje v petek, 21. aprila, spet nastopila v Sloveniji. Skupaj z legendarnim splitskim glasbenikom Draženem Zečićem namreč v dvorano Golovec Celje prihajata s koncertom Dalmacija v srcu. "Večkrat sva že nastopila skupaj. Zelo rada ga posluša tudi moja hčerka Elena, ki je stara pet let. Posluša ga skoraj raje kot mene. (smeh) Moram pa reči, da Elena zelo rada nastopa in je rada v središču pozornosti, čeprav za zdaj ni pokazala želje, da bi šla po stopinjah svoje mame in dedka ter postala pevka."

prejšnji članek
Super par: Prva izpadla Silvo in Melita
Resničnostni šovi
Super par: Prva izpadla Silvo in Melita
naslednji članek
Tina Gorenjak izdala knjigo in svoje drugo ime
Svet slavnih
Tina Gorenjak izdala knjigo in svoje drugo ime