nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ustvarjalci serije Botri ravnodušni do uspeha v Sloveniji?

16. 7. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
botri

Serija Botri foto: Nova TV

Medtem ko slovenski gledalci z navdušenjem spremljate popularno hrvaško serijo, sosedje do nas ravno ne gojijo naklonjenosti.

Če je nekaj dobro in nam je všeč, pohvalimo, pa naj bo izdelek domač ali od sosedov. Da slednje kar drži za slovenski narod tudi ko beseda nanese na glasbo in televizijsko produkcijo Hrvatov, dokazuje izjemno veliko zanimanje poslušalcev, gledalcev in bralcev. Tudi večina medijev s poročanjem o hrvaških zanimivostih nima ravno težav, popolnoma drugače pa je obratno – novic iz Slovenije pri sosedih pač ne boste kar tako našli.

No, pa si s tem vseeno nismo belili glave. Serija Botri je fantastična, gledanost je na vrhuncu, zanimanje za novice o igralcih pa prav tako. A ker smo vam želeli ponuditi še bolj izvirne vsebine, smo, kot je v navadi pri sodelovanju s TV hišami, kontaktirali ustvarjalce, v dotičnem primeru hrvaško komercialno televizijo Nova TV, ki je zadolžena za podobo in promocijo serije. Čeprav je pričakovati, da bodo veseli uspeha v Sloveniji, pa temu kot kaže ni tako, saj novinarska vprašanja ignorirajo oz. se na njih ne odzivajo.

Po skoraj 100 pripravljenih novicah o seriji Botri, kar je mnogo več kot poročajo hrvaški mediji, seveda ignoranca pušča nekoliko grenak priokus. Po drugi strani pa so igralci tisti, nad katerimi smo/ste navdušeni in slednji ob uspehu izven meja še zdaleč niso brezbrižni.

Snemanje serije Botri

Snemanje serije Botri foto: Nova TV

prejšnji članek
Pestro življenje igralca Tadeja Piška - doma so ga poredko videli
Kultura
Pestro življenje igralca Tadeja Piška - doma so ga poredko videli
naslednji članek
Jasna Kuljaj kot gospa Herta
Svet slavnih
Jasna Kuljaj kot gospa Herta