zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Botri: Tako velika sta že Jankova otroka

16. 8. 2023; 06.00
Avtor: K.M.
Krešo, Na granici, Šverc komerc

Krešo foto: Promocijski material

Igralec Momčilo Otašević, ki v seriji Botri navdušuje v vlogi Janka Gotovca, poletje preživlja s svojima najljubšima osebama.

Momčilo Otašević je v začetku leta 2023 dvignil kar nekaj prahu, ko je v javnost prišla informacija, da se resnično ločuje od dolgoletne partnerke, prav tako igralke Jelene Perčin. Govorice so se sicer pojavile že pred letom dni, a sta jih igralca takrat utišala s skupnimi na videz zaljubljenimi fotografijami na družbenih omrežjih. Takoj po novem letu pa je vest o ločitvi potrdila kar Jelena Sama. 

Momčilo in Jelena sta se v dolgoletnem razmerju razveselila tudi rojstva dveh otrok. Starejše Maše in mlajšega Jakšo. Ravno Maša pa je pred dnevi praznovala svoj peti rojstni dan, kar je Momčilo ovekovečil tudi na družbenem omrežju. Objavil je namreč skupno fotografijo s svojo prvorojenko in pri tem pripisal številko 5. Fotografija je nastala med dopustom v črnogorskem zalivu Boka Kotorska, Momčilo pa je z redko fotografijo hčere raznežil svoje sledilce. 

Pred dnevi pa je z dopusta na hrvaškem otoku Lopud fotografije delila tudi njegova nekdanja žena. Jelena je v seriji posnetkov pokazala tako 5-letno Mašo kot 2-letnega Jakšo.

prejšnji članek
Janja Garnbret olajšana in zadovoljna
Svet slavnih
Janja Garnbret olajšana in zadovoljna
naslednji članek
Zvezdnika serije Ko zorijo češnje delila poročni video
Svet slavnih
Zvezdnika serije Ko zorijo češnje delila poročni video