Robert Golob
Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so nedopustne in se morajo končati«

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Botri: Mirjani smrt pri 19-ih vzela ljubega brata

1. 9. 2023; 07.00
Avtor: K.M.
Ecija Ojdanić

Ecija Ojdanić se je v seriji Botri prikupila gledalcem. foto: Nova TV

Hrvaška igralka Ecija Ojdanić je že zelo zgodaj spoznala krutost življenja. Že pred leti je izgubila brata.

Ecija Ojdanić v seriji Botri (Kumovi) navdušuje v vlogi Mirjane Bogdan. Gledalci so jo vzljubili, a je zadnje dele več ne spremljamo, saj je imela med snemanji tudi druge obveznosti. Več o tem si lahko preberete TUKAJ. Z uspehom serije pa je Ecija dobila tudi kar nekaj medijske pozornosti, s to pa so v javnost prišle tudi nove zgodbe. Tudi tiste bolj težke, ki so jo tekom življenja najbolj zaznamovale. 

Za hrvaško revijo Story je v ekskluzivnem intervjuju spregovorila tudi bratovi smrti. "Edino, kar obžalujem, s čimer se ne morem sprijazniti ali sprejeti, je odhod bližnjih ljudi, predvsem brata, ki je umrl pri 19 letih. Zaznamovala je vse naše življenje in z leti mi je vse težje, tista luknja se veča, namesto da bi se manjšala. Čas res ne celi ran," je priznala in razkrila, da se na splošno težko sooča z odhodom bližnjih oseb. 

Razkrila je tudi vzrok bratove smrti. "Če bi mi kdo rekel, da bom preživela, sploh ko nekdo tako mlad umre v prometni nesreči, mu ne bi verjela. Nisem mislila, da je to mogoče, a smo nekako preživeli. To je edina stvar, ki jo obžalujem, in če bi to lahko spremenila s čarobno paličico, bi to storila takoj. Vsaka smrt me vrne k tej travmi, ker očitno nismo imeli časa predelati tega, kar se je zgodilo. Samo skrbelo nas je, kako bosta mama in oče ostala pri zdravi pameti."

prejšnji članek
Znani Slovenci v šolo prvič pospremili svoje otroke
Svet slavnih
Znani Slovenci v šolo prvič pospremili svoje otroke
naslednji članek
Žan Serčič je komaj čakal, da zaključi s šolo
Svet slavnih
Žan Serčič je komaj čakal, da zaključi s šolo