nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znani Slovenci v šolo prvič pospremili svoje otroke

1. 9. 2023; 08.00
Avtor: K.M.
tjasa kokalj jerala 1

Tjaša Kokalj Jerala je svoji dvojčici prvič pospremila v šolo. foto: revija zvezde

Danes so se za številne otroke, tudi prvošolčke, odprla šolska vrata. Med tistimi, ki so se prvič odpravili v šolo, pa seveda tudi številni otroci znanih Slovencev.

Svojo hči je prvič v šolo pospremila pevka in Veseljakova voditeljica Darja Gajšek. "Med poletnimi počitnicami se nismo nič kaj pripravljali na šolo in Eme nismo obremenjevali z njo. Želeli smo, da čim bolj razposajeno preživi brezskrbne in proste poletne dni. V zadnjih dneh avgusta pa smo začeli z bolj doslednim urnikom glede spanja in prebujanja, saj smo želeli, da se telo postopoma navadi na nov čas. Izbor šolskih potrebščin je bil prvi resen stik s šolo," je za revijo Lady razkrila Darja.

Oče na svetovnem prvenstvu

Prvič gre v šolo tudi starejši otrok slovenskega reprezentanta v košarki Žiga Dimca, ki pa se trenutno seveda nahaja na Japonskem na svetovnem prvenstvu. Njegova žena Adrijana je razkrila, da leto, ki je pred njimi, ne bo popolnoma klasično, s čimer morda napoveduje, da se Žiga še ne vrača v domovino. "Naše življenje bo letos spet atipično, ampak dejstvo, da je Maks letos šoloobvezni otrok, nam ne uide in temu primerno smo se morali tudi opremiti," je zapisala. Ob tem je dodala, da je naredila raziskavo in kupila kakovostno šolsko torbo, ki bo zdržala več let. 

Dvojčici

V šolo sta danes prvič zakorakali tudi dvojčici nekdanje slovenske manekenke in voditeljice Tjaše Kokalj Jerala. Deklici sta se pred šestimi leti prezgodaj rodili in se seveda razvili v zdravi dekleti. "Vse kar si za najini punci želiva je, da imata lepo izkušnjo medosebnih odnosov," je zapisala Tjaša. 

Torta za mlajšo hči

V prvi razred se je odpravila tudi mlajša hči Rebeke Dremelj Sia. Ob tej priložnosti je dobila tudi prav posebno torto. 

Seveda pa to niso edini prvošolci med znanimi obrazi. Starejšega sina bosta v šolo prvič pospremila tudi nekdanja športna voditeljica Nataša Gavranić in njen partner Blaž Jarc. V zadnjem trenutku je potrebščine za svojo edinko nakupila tudi Maja Ferme. Danes pa je že jokala tudi voditeljica Nina Osenar. Zakaj? Preverite TUKAJ. 

prejšnji članek
Urša Bogataj potrdila, da je postala mamica
Svet slavnih
Urša Bogataj potrdila, da je postala mamica
naslednji članek
Botri: Mirjani smrt pri 19-ih vzela ljubega brata
Svet slavnih
Botri: Mirjani smrt pri 19-ih vzela ljubega brata