nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Žan Serčič je komaj čakal, da zaključi s šolo

1. 9. 2023; 06.00
Avtor: K.M.
Žan Serčič

Kakšne spomine na šolo ima priljubljeni glasbenik Žan Serčič? foto: Sašo Švigelj

Svoje spomine na šolske dni je z nami delil glasbenik Žan Serčič, ki je pred dnevi presenetil z novim hitom Vse bom dal za tebe. Namig, ne poje o šoli.

"Hotel sem, da se čim prej konča. Nisem bil ustvarjen za šolo. Po srednji šoli sem odprl SP in začel delati kot samostojni umetnik. Počutil sem se, kot da sem malo v kletki, sem pa imel zelo rad sošolce in druženje z njimi. To je moj pogled na šolo. Sem pa človek, ki se vedno izobražuje in se uči. Ne samo z zvezkom. Če si se pripravljen učiti, se lahko vsak naučiš nekaj novega," nam je zaupal priljubljeni glasbenik. 

Žan Serčič je sicer pred dnevi izdal novo pesem Vse bom dal za tebe, pri kateri se je povezal s hrvaško zasedbo Cubismo in producentom Krešimirjem Tomecom. En najbolj predvajan slovenskih avtorjev in izvajalcev v ritmu salse počasi poslavlja od nepozabnega poletja ter napoveduje prihajajoči album in največji samostojni koncert v svoji karieri. "Pesem 'Vse bom dal za tebe' govori o brezpogojni ljubezni, ki jo najdeš šele takrat, ko se odločiš za srečo. Vsi smo kdaj bili na tleh in samo naš pogled na situacije, ki smo jih prebrodili, nas dela močnejše," pa pravi o pesmi. 

prejšnji članek
Botri: Mirjani smrt pri 19-ih vzela ljubega brata
Svet slavnih
Botri: Mirjani smrt pri 19-ih vzela ljubega brata
naslednji članek
Umrl je kitarist Jack Sonni, ki je sodeloval s skupino Dire Straits
Svet slavnih
Umrl je kitarist Jack Sonni, ki je sodeloval s skupino Dire Straits