zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Moja otroka kričita: 'To ni Janko, to je očka!'

6. 9. 2023; 10.00
Avtor: V.M.
momčilo-otašević

Momčilo Otašević - Janko Gotovac foto: Nova TV

Zvezdnik serije Botri Momčilo Otašević je pojasnil, kako njegova otroka dojemata lik Janka.

Na zabavi za novinarje in oboževalce je igralec Momčilo Otašević požel veliko zanimanja. Mnogi so si želeli z njim poklepetati, kar pa ga ni navdajalo s slabo voljo – ravno nasprotno, saj je potrpežljivo odgovarjal na vprašanja in pred objektivom ustvarjal spomine.

Kot je pojasnil, je za njim pestro poletje. Poleg dela na več filmskih in gledaliških projektih, je svoj čas posvetil tudi petletni hčerki Maši in dveletnemu sinu Jakši.

Momčilo Otašević - Janko Gotovac foto: Nova TV

»Otroka imata rada tako morje, kot gore.Zdaj ju zanima predvsem adrenalinski park in plezanje po drevesih.Rada imata tudi igralstvo.Lepo ju je opazovati, ko se igrata in govorita, kaj bosta nekoč postala. Gledam ju in upam, da bosta morda krenila po mojih stopinjah,« je dejal Momčilo in dodal, da otroka sicer ne preživljata časa pred televizijo, spremljata pa občasno Botre, kar je zanju še posebej nenavadno, saj na ekranu vidita očeta, ki se vede drugače, kot sta vajena.

»Ko me pokličejo Janko, otroka rečeta: 'On ni Janko, on je očka!' Včasih ju pripeljem tudi na snemanje, ko so v planu zanimivi prizori, kot je denimo požar,« je še pojasnil 33-letni igralec in se spomnil na pripetljaj, ko sta otroka na snemanju ogovorila enega izmed igralcev z očitkom, da je udaril njunega očeta.

prejšnji članek
Eksplozija samozavesti na Kmetiji: Med tekmovalci skrit še en novinar
Resničnostni šovi
Eksplozija samozavesti na Kmetiji: Med tekmovalci skrit še en novinar
naslednji članek
To modno obutev bomo nosili jeseni
Moda&Lepota
To modno obutev bomo nosili jeseni