državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Franci Kek se vrača z legendarno skrito kamero

5. 9. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
franci-kek

Franci Kek foto: Osebni arhiv

A tokrat za nos ne bo vlekel starejših, slednji ga namreč takoj prepoznajo. Tako bodo odslej tarča mladi, ki se jim še sanja ne, kdo je Franci Kek!

Si lahko mislite, da Kekova Skrita kamera letos praznuje že dvajset let? V času ustvarjanja je navihani ustvarjalec posnel 160 skritih kamer, v katere je vpletel približno 20.000 ljudi, od katerih jih je bilo približno 2.500 vključenih v končni izdelek.

Za vse, ki ste se radi nasmejali njegovim domislicam, pa prihaja sedaj vesela novica, po nekajletnem premoru se je namreč Kek vrnil k ustvarjanju skrite kamere. Je pa res, da bo tokrat drugače obarvana,  njegovo ciljno občinstvo se je namreč spremenilo. "V začetnih letih snemanja Skrite kamere so bile Kekove 'najboljše stranke' starejši ljudje, ki se jim ni nikamor mudilo, zadnja leta pa so to predvsem mladi, saj ga manj prepoznavajo," pojasnjuejjo na RTV, Kek pa razloži, da mu prav pride tudi to, da mladina ni tako osredotočena na dogajanje okoli sebe.

Franci Kek foto: Osebni arhiv

Gledalci in gledalke prvega programa Televizije Slovenija bodo od sobote, 17. septembra 2023 dalje, lahko v okviru oddaje Nedeljsko popoldne ponovno spremljali Kekovo Skrito kamero.

»Razlika od prvih let je tudi ta, da me danes mnogi mladi ne opazijo - gledajo v telefon, na ušesih imajo slušalke. Da obdelam dovolj veliko število ljudi, ki me ne pozna in se odzovejo z zanimivo reakcijo, potrebujem za posamezno štiriminutno skrito kamero štiri ure snemanja. In to na lokaciji, ki je čim bolj frekventna. Ko me namreč nekdo prepozna, so s tem avtomatsko hitro seznanjeni vsi v bližini. Nekoč sem še lahko hodil od hiše do hiše, danes bi za tovrstno skrito kamero potreboval dva dneva.«

prejšnji članek
Zakaj je to mestece v bližini Zagreba postalo eno izmed glavnih protagonistov turizma
Življenjski slog
Zakaj je to mestece v bližini Zagreba postalo eno izmed glavnih protagonistov turizma
naslednji članek
Sin Pike Božič in Dejana Kontreca odhaja v ZDA
Svet slavnih
Sin Pike Božič in Dejana Kontreca odhaja v ZDA