pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

V Sloveniji priljubljena igralka in voditeljica tretjič postala mamica

5. 9. 2023; 04.55
Avtor: K.M.
Doris Pinčić 2

Doris bo že zelo kmalu tretjič postala mamica. foto: HRT 1

Dober mesec zatem, ko je šla na porodniški dopust, je hrvaška igralka in voditeljica, ki smo jo občudovali tudi v Sloveniji, že tretjič postala mamica.

Uredništvo priljubljene hrvaške oddaje Dobro jutro, Hrvaška, je danes uradno čestitala svoji sodelavki. Voditeljica in igralka Doris Pinčić je namreč že tretjič postala mamica. Doris, ki smo jo v Sloveniji spremljali v seriji Larina izbira in v oddaji Fittest Family, se je razveselila rojstva hčerke. "Naša Doris je trejič postala mama. Redakcija Dobro jutro Hrvaška želi dobrodošlico deklici in pošilja čestitke staršema," so zapisali na družbenih omrežjih. 

Doris ima iz prvega zakona z glasbenikom Borisom Rogoznico že dva otroka, hči in sina. Tudi njen mož, s katerim se je dokaj na skrivaj poročila konec lanskega leta, poslovnež Davor Guberović, pa ima iz prejšnjega zakona dva otroka, sina. Par se je spoznal predvsem zaradi skupne ljubezni do plezanja, svoje ljubezni pa sicer ne obešata na velik zvon. Doris je rodila le dan po praznovanju svojega 35. rojstnega dne. 

Huda afera in nova sreča

Doris Pinčić, 34-letna igralka in voditeljica, se je leta 2020 razšla z možem Borisom Rogoznico, priznanim glasbenikom. Poročena sta bila sedem let in imela sta dva otroka. Razlog za njuno ločitev je bilo Borisovo razmerje z drugo žensko, domnevno domino, ki se je razvilo med njunim zakonom. Kljub temu, da o tem in razlogih za ločitev nista javno govorila, je ta afera v medijih povzročila veliko razburjenja. Borisovi pogovori z ljubico so bili razkriti, kar je Doris, ki je zelo priljubljena na Hrvaškem, močno osramotilo. Po uspehu v seriji Larina izbira se je deloma umaknila iz javnosti, predvsem zaradi družinskega življenja in razmerja z Borisom, kar je vplivalo na njeno igralsko kariero. Svojo srečo je kasneje ponovno našla ob strani Davorja Guberovića.

prejšnji članek
Sin Pike Božič in Dejana Kontreca odhaja v ZDA
Svet slavnih
Sin Pike Božič in Dejana Kontreca odhaja v ZDA
naslednji članek
Nad nemiren želodec z baziliko in ingverjem
Zdravje
Nad nemiren želodec z baziliko in ingverjem
#obraziavenija
obraziavenija