stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Princ Harry brez Meghan nasmejan in brez skrbi

5. 9. 2023; 10.00
Avtor: K.M.
Princ Harry, Meghan Markle

Princ Harry, Meghan Markle foto: Profimedia

Meghan Markle je v zadnjem trenutku odpovedala prisotnost na dogodku, a to ni izbrisalo Harryjevega nasmeška. Prej nasprotno.

Princ Harry in njegova žena Meghan Markle sta pred dnevi uživala na koncertu Beyonce, nato pa bi se morala udeležiti še nogometne tekme Miamija in Los Angelesa. Tekme so se v Los Angelesu udeležili številni zvezdniki, med njimi tudi Gerard butler, Leonardo DiCaprio, Bobo, Selena Gomez, LeBron James in drugi, ki so si želeli v živo ogledati mojstrovine nogometnega zvezdnika Lionela Messija. Vendar se Meghan ni pojavila. 

Harry je na tekmi vseeno zelo užival, številni celo poudarjajo, da je bil bolj nasmejan in iskreno vesel, kot na številnih drugih dogodkih, ki se jih udeležuje v družbi svoje žene. Je za to res krivo dejstvo, da je bil na nogometni tekmi, ki se jih je v domovini večkrat udeleževal, sam, ali zgolj to, da resnično uživa v nogometu, ki je v krivi vsakega Angleža? Pomemben je sicer tudi podatek, da je lastnik kluba iz Miamija angleški nogometaš David Beckham, ki se zadnje čase v opravljivih medijih pojavlja ravno zaradi Harryja. 

David Beckham in njegova žena Victoria sta bila namreč med povabljenci na kraljevo poroko, Victoria naj bi celo oblikovala obleko, a so se ta namigovanja izkazala za neresnična. Kljub temu pa je delovalo, da se par dobro razume. Zadnje mesece pa so vse glasnejše govorice, da se je njihovo prijateljstvo končalo. Razlog? Harry in Meghan naj bi trdila, da sta zakonca Beckham kriva za uhajanje informacij o njima v medije.

Številni so verjeli, da je Harryjeva prisotnost na tekmi dokaz, da so govorice neresnične, a se je na stadionu zgodilo nekaj, kar jih je še dodatno zmedlo. Harry je namreč srečal njunega najstarejšega sina Brooklyna in njegovo ženo Nicolo, a se s parom ni pozdravil. Je bilo to namenoma, ali ju je zgolj prepozno opazil? 

prejšnji članek
Kakšno vlogo ima na Kmetiji terapevtka Anja?
Resničnostni šovi
Kakšno vlogo ima na Kmetiji terapevtka Anja?
naslednji članek
Srečno, Kekec: Zaradi vloge Rožleta se je igralec zaprl vase
Svet slavnih
Srečno, Kekec: Zaradi vloge Rožleta se je igralec zaprl vase