vinjeta, avstrijska, počivališče
Svet24.si

Novost pri vinjetah: na voljo tudi enodnevna

20200310-00994436
Necenzurirano

Nekdanja desna roka Bešiča Loredana dela za Hrvate

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tereza Kesovija utrpela srčni infarkt

16. 9. 2023; 11.00
Avtor: V.M.
1_tereza kesovija

Tereza Kesovija foto: Igor Auferber

Pevka je o težavah molčala, saj svojega stanja ni želela izpostavljati v javnosti …

Glasbeno divo Terezo Kesovijo so 22. avgusta z reševalnim vozilom pripeljali v zagrebško bolnišnico v Dubravi.Čeprav tedaj o svojih zdravstvenih težavah ni želela veliko govoriti, je sedaj za portal24sata razkrila, da je utrpela infarkt. »Če bi prišla pol ure pozneje, ne bi bila živa,« je povedala Kesovija, ki avgusta o svojih zdravstvenih težavah ni želela preveč razpravljati, predvsem, ker meni, da se ljudje soočajo s precej večjimi nevšečnostmi, sama pa sebe ne želi postavljati v ospredje. So pa medije obvestili zaskrbljeni sosedje in pojasnili, da so jo odpeljali z reševalnim vozilom.

»Pa moji dragi sosedje ... Oni me imajo radi in jaz imam rada njih,« je povedala in dodala, da je rešilec v tedaj res prišel ponjo dvakrat, a so se prvič v bolnišnico vrnili brez nje.

»Rekla sem jim, da ne bom šla z njimi. Ne maram bolnišnic, upala sem, da se jim bom izognila. A moje upanje je bilo zaman, saj se mi je potem spet črnilo pred očmi, začela sem omedlevati, oblil me je hladen znoj... Skratka, slabo mi je bilo, zato so moji bližnji znova poklicali na urgenco. Tako kot večina ljudi težko prenašam to izjemno vročino, še težje pa je vse to, kar se dogaja okoli nas, vsi ti umori, posilstva, vse te naravne katastrofe ... Ob vsem tem ne morem samo sočutno reči, da mi je žal. Vse to mi leži na srcu, čutim težo vse te negativnosti in vseh teh grozot okoli nas,« je povzela svoje občutke pevka.

tereza kesovija

tereza kesovija foto: arhiv Lady

prejšnji članek
Botri: To najbolj na svetu osrečuje Laro
Balkan
Botri: To najbolj na svetu osrečuje Laro
naslednji članek
Lara Jankovič: Vedno smo čudne ženske, ki nimamo otrok
Slovenija
Lara Jankovič: Vedno smo čudne ženske, ki nimamo otrok