boštjan-močnik 2
Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko je težko, če ne vojska?«

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

'Elvis' od oboževalca Botrov do lika v seriji

5. 10. 2023; 12.00
Avtor: V.M.
Davor Sabo

Davor Sabo foto: Sestavljena fotografija, SARTR

Davor ne skriva veselja, ker se mu je ponudila tako lepa priložnost.

Seriji Botri se je pridružil sarajevski igralec Davor Sabo. Kot ste že lahko videli, upodablja kuharskega mojstra Elvisa Begića, ki je s svojim prihodom močno razburkal ljubezenski odnos med Zlatanom in Vedrano. Slednja se je namreč pred leti z njim poročila, a zgolj da bi mu kot tujcu pomagala do lažje zaposlitve.

Davor je v klepetu za dnevnik.hr razkril, da je z navdušenjem sprejel vlogo v seriji, saj je tudi sam velik oboževalec Botrov. »Seveda je serija 'Botri' zelo gledana tudi v Bosni, tako da sem imel priložnost spoznati like in zgodbo serije. Ko sem prejel povabilo, sem bil navdušen. Vse se je odvilo zelo hitro, od prvega stika s produkcijo do samega prihoda na snemanje,« je pojasnil in nadaljeval, da so ga člani igralske zasedbe lepo sprejeli ter da se je hitro vklopil v njihovo sredino, čeprav je poznal zgolj Momčila, ki upodablja Janka.

Davor Sabo v seriji Botri foto: Nova TV

Obetaven igralec

Davor je sicer na Akademija scenskih umetnosti leta 2013 diplomiral kot najboljši študent na oddelku za igro.»Sem ponosen član ansambla Sarajevskega vojnega teatra, pravkar sem končal delo na novi predstavi, v kateri igram glavno vlogo. Hrvaško občinstvo me ima pogosto priložnost videti v uspešni gledališki predstavi 'Dame biraju ', s katerim pogosto gostujem po Hrvaški. Poleg igranja zelo rad potujem in ves svoj prosti čas izkoristim za izlete, z družino gremo radi v gore ali na morje ...« je del svoje zasebnosti orisal 32-letnik.

Igralec Davor Sabo

Igralec Davor Sabo foto: Sarajevski Ratni Teatar SARTR

prejšnji članek
Gratinirane špinačne palačinke z gobami
Kulinarika
Gratinirane špinačne palačinke z gobami
naslednji članek
Super par: Mikova mama slavila 80 let
Resničnostni šovi
Super par: Mikova mama slavila 80 let