Robert Golob
Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so nedopustne in se morajo končati«

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Botri: Aljoša iskreno o svoji televizijski družini Gotovac

17. 1. 2024; 09.00
Avtor: V.M.
vladimir-tintor

Družina Gotovac. foto: Nova TV

Igralec Vladimir Tintor je pojasnil, kako se z Vesno, Laro in Jankom razume izza kamere. Nekatere izjave vas bodo presenetile.

Vladimir Tintor, ki v seriji Botri upodablja Aljošo Gotovca, ima v zgodbi s svojo soprogo Vesno precej turbulenten odnos. Igralec je za dnevnik.hr pojasnil, kako se s soigralko Olgo Pakalović razume zasebno, torej kadar ne snemajo.

»Ko se kamere ugasnejo, najin odnos ni tako dramatičen, je pa zelo zabaven. V teh dveh letih sva se res zbližala, povezala ter razvila medsebojno prijateljstvo in spoštovanje. Počutim se blagoslovljenega, da sem lahko ustvarjal s takšno televizijsko partnerko in močno stiskam pesti, da bova lahko kmalu znova sodelovala,« je pojasnil Vladimir, ki se prav tako dobro razume z igralcema Niko Barišić in Momčilom Otaševićem, ki v seriji igrata njegova otroka, Laro in Janka. »Oba sta fantastična kolega in igralca. Prav zaljubljen sem v njun talent in lahko rečem, da sem se od njiju veliko naučil,« ju je pohvalil igralec, ki ima mnogo več izkušenj, a mu kljub temu ni odveč priznati, da se lahko česa nauči tudi od mlajših kolegov, ki so na začetku svoje karierne poti. Mimogrede, za Niko so Botri prva serija, v kateri se je preizkusila, medtem ko je Vladimir upodobil enajst televizijskih, sedem filmskih in več kot 35 gledaliških vlog.

Vladimir - Aljoša Gotovac

Vladimir - Aljoša Gotovac foto: Nova TV

prejšnji članek
Tina Gaber je Roberta Goloba peljala v gledališče
Svet slavnih
Tina Gaber je Roberta Goloba peljala v gledališče
naslednji članek
Gremo mi po svoje: Tabornica Maja postala pevka in umetnica
Svet slavnih
Gremo mi po svoje: Tabornica Maja postala pevka in umetnica