franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tina Gaber je Roberta Goloba peljala v gledališče

17. 1. 2024; 09.37
Avtor: K.M.
Tina Gaber in Robert Golob, Drama

Tina Gaber in Robert Golob sta se skupaj udeležila sproščene premiere v ljubljanski Drami foto: Mediaspeed

Do zdaj smo Tino na predstavah večkrat ujeli v družbi prijateljic, tokrat pa se ji je pridružil tudi predsednik slovenske vlade.

Kot smo že poročali, sta Tina Gaber in Robert Golob skoraj leto dni potem, ko je vest o njunem razmerju prišla v javnost, vse bolj sproščena in odkrita glede svoje zasebnosti. V soboto sta se skupaj odpravila na ogled goriškega gradu v Italiji, kar je Tina s fotografijo potrdila tudi na družbenem omrežju. Včeraj pa ju je naša ekipa ujela tudi na gledališki prestavi v središču prestolnice. To je sploh prva takšna sproščena prireditev, na kateri sta se pojavila skupaj.

Premiera Skopuha v Drami foto: Mediaspeed

Tina Gaber in predsednik slovenske vlade Robert Golob sta uživala v ljubljanski drami, kjer sta si ogledala premiero Molièrovega Skopuha. V svoji slavni komediji o stiskaču, ki je zaradi denarja pripravljen žrtvovati srečo vseh okrog sebe, se Molière poigra z motivi samoljubja in zaslepljenosti in jim nasproti postavi ljubezen. Skopuh je bil doslej na odru ljubljanske Drame uprizorjen samo enkrat, in sicer pred skoraj sto leti (1926) v režiji Osipa Šesta. V novi uprizoritvi v režiji Slobodana Unkovskega, ki je nastala po prevodu Aleša Bergerja, igrajo Bojan Emeršič, Nejc Cijan Garlatti, Sabina Kogovšek, Domen Novak, Saša Pavlin Stošić, Matija Rozman, Maja Sever, Uroš Fürst, Vojko Zidar in Valter Dragan. 

prejšnji članek
Sončna deklica iz Telebajskov postala mamica
Svet slavnih
Sončna deklica iz Telebajskov postala mamica
naslednji članek
Botri: Aljoša iskreno o svoji televizijski družini Gotovac
Svet slavnih
Botri: Aljoša iskreno o svoji televizijski družini Gotovac