nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sončna deklica iz Telebajskov postala mamica

17. 1. 2024; 10.00
Avtor: V.M.
Jessica Smith

Jessica Smith foto: sestavljena fotografija, POP TV

Nekoč ljubka dojenčica je danes mlada ženska s še vedno otroškim obrazom, ki se je v začetku leta razveselila rojstva otročička.

Vsi, ki ste bodisi kot otrok ali pa kot starš spremljali otroško oddajo Telebajski, se zagotovo dobro spomnite obraza dojenčice, ki je upodobila ljubko sonce. Od obdobja ustvarjanja vsebine je minilo več kot dve desetletji, sončna deklica pa je v tem času odrasla v čedno mlado žensko.

Njeno ime je Jessica Smith, v teh dneh pa se pojavlja v novicah, saj sta z dolgoletnim partnerjem Rickyjem Lathamom postala starša. Da sta se razveselila rojstva dojenčka, je Jessica razkrila na družbenem omrežju, kjer je objavila fotografijo novorojenčkove ročice, poleg pa ljubeče pripisala, da je z novim družinskim članom preživela teden dni.

In kako je Jessica sploh postala legendarno sončece?

"Kot so mi povedali starši, se je to zgodilo ob obisku porodnišnice. Bila sem stara devet mesecev, ko me je mama peljala na tehtanje, tam pa nas je opazil producent oddaje Telebajski. Producent je tja prišel z namenom, da izrazi željo po tem, da bi v bolnišnici vzpostavili stik s starši dojenčkov, ki se veliko smejijo. Ko nas je srečal, je nemudoma sklenil, da nas povabi na avicijo," je Jessica povedala v intervjuju za nemško revijo Stern.

prejšnji članek
Poslovila se je legenda: Umrl Jurij Souček
Svet slavnih
Poslovila se je legenda: Umrl Jurij Souček
naslednji članek
Tina Gaber je Roberta Goloba peljala v gledališče
Svet slavnih
Tina Gaber je Roberta Goloba peljala v gledališče