Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jelena Rozga se je odzvala na vse glasnejše govorice

26. 3. 2024; 12.00
Avtor: K.M./PR
Jelena Rozga

Jelena Rozga je sredi zelo plodnega ustvarjalnega procesa. foto: Mario Poje

Hrvaška pevka je po dveh letih končno izdala svojo novo pesem in ob tem komentirala tudi vse bolj glasne govorice, ki zadnje čase krožijo med njenimi oboževalci.

Hrvaška pevka Jelena Rozga, prepoznavna po svojem angelskem glasu, je v zadnjem letu dosegla izjemen uspeh, ki ga mnogi opisujejo z vrhuncem njene kariere. Po razprodanih arenah v Zagrebu, Beogradu, Novem Sadu, Skopju in Zadru je občinstvo po dveh letih premora presenetila z novo pesmijo. Dolgo pričakovani singl nosi podpis Ivana Huljića, sina slavnega hrvaškega ustvarjalca hitov Tončija Huljića.

"Pesem 'Od čega sam ja' je plod skupne umetniške sinergije med mano in Ivanom. Besedilo te močne skladbe opisuje zgodbo ranljive, a hkrati pogumne ženske, ki se čudi lastni moči. Glede na to, da sem v življenju tako ranljiva kot močna, se pesem popolnoma ujema z mojo filozofijo. Z Ivanom sva že dolgo prijatelja in sodelavca, s tem projektom pa je najin odnos dobil novo dimenzijo. Vedno je posebno lepo delati z nekom, ki te pozna v dušo in razume, kako pomembno mi je, da ostanem zvesta sama sebi. Uživala sem v celotnem procesu ustvarjanja te pesmi, od prvih posnetih taktov do konca snemanja spota," je povedala pevka in dodala, da komaj čaka reakcije svojih poslušalcev.

No, ravno glasbeni videospot, prav tako kot Jelenina razprodana turneja, predstavlja pravo vizualno poslastico. Režijo spota je podpisal Miloš Šarović, ki je tudi ustvaril vizualno podobo turneje. Govorice o prihodu turneje “Minut srca mog” v slovensko prestolnico pa ob tem postajajo vse glasnejše, pri čemer Jelena s širokim nasmeškom odgovarja na vprašanja o morebitnem datumu: "Lahko potrdim, da so govorice resnične. Slovenijo obožujem, tu sem zelo pogosto. Vse vaje za turnejo so se odvijale tu, tudi moji plesalci, z Žigo Sotlarjem na čelu, so iz Slovenije. Ni skrivnost, da si želim, da se kmalu srečamo v areni Stožice."

prejšnji članek
Zakaj na to živilo ne bi smeli pozabiti?
Kulinarika
Zakaj na to živilo ne bi smeli pozabiti?
naslednji članek
Gaja Filač presenetila z novo pričesko
Svet slavnih
Gaja Filač presenetila z novo pričesko