nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Čustvena glasbena združitev regionalnih glasbenih zvezd

15. 4. 2024; 09.00
Avtor: K.M.
Ivana Zak, Dragana Mirković

Ivana Zak in Dragana Mirković sta pripravila glasbeno sodelovanje, s katerim sta navdušila v trenutku. foto: Croatia records

Ko se združita takšna dva talenta, besede hvale niti niso presenetljive.

V glasbenem svetu sta se po letih prijateljstva v duetu Kad srce stane združila hrvaški pevec Ivan Zak in srbska zvezda Dragana Mirković. Glasbo za ta singel je zložil Josip Nedić, besedilo Dražen Damjanović, aranžma je naredil Aleksandar Kobac, videospot pa je režiral Dejan Milićević, ki je vizualno zaokrožil doživetje te pesmi. "Duet je krona najinega dolgoletnega prijateljstva. Sodelovanje z Dragano mi je še posebej všeč, ker je poleg tega, da je največja zvezda na Balkanu, velika oseba in prijateljica," je povedal Ivan Zak.

Dragana Mirković, legendarna regionalna zvezda s štiridesetletno kariero in neštetimi hiti, je svoj prepoznavni glas združila z Zakom, čigar dosežki, kot so Bolja od najbolje, Naučila si me in Preterjeruje, so že osvojili občinstvo po vsej regiji. . Ta večkrat nagrajeni hrvaški pop pevec je že osvojil vrhove glasbenih lestvic, svoj talent pa je pokazal na velikih koncertnih odrih, kot je Arena Zagreb. Poleg Dragane Mirković je sodeloval z vodilnimi regionalnimi in pop glasbeniki, kot so Neda Ukraden, Boban Rajović, Begini in Tara.

prejšnji članek
Dejan Dogaja in Kiara Haas: Ljubezen jima daje krila
Svet slavnih
Dejan Dogaja in Kiara Haas: Ljubezen jima daje krila
naslednji članek
Alenka Bikar želi z zgodbo o svoji bolezni dati upanje drugim
Svet slavnih
Alenka Bikar želi z zgodbo o svoji bolezni dati upanje drugim