škof, Trst, Enrico Trevisi
Svet24.si

Papež Frančišek prihaja na obisk v Trst, daroval bo mašo na Velikem trgu

andrej-hohlun, rusija, ukrajina
Necenzurirano

Država zamrznila vilo nad Portorožem, ki je v lasti Rusa na seznamu sankcij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Botri: Zakaj Marko Šank v resnici ne mara pozornosti?

4. 6. 2024; 11.00
Avtor: V.M.
Mijo Kevo

Mijo Kevo foto: NOVA TV

Igralec, ki v Botrih upodablja posrečen lik Marka Šanka, se zasebno nič kaj rad ne izpostavlja. Zakaj je o njem na voljo bolj malo informacij?

S popularnostjo serije Botri je zaslovel tudi Mijo Kevo, igralec, ki upodablja lenobnega občinskega uradnika Marka Šanka. A če slednji nima nič proti pozornosti, je povsem drugače z igralcem, za katerega je znano, da le stežka odgovarja na novinarska vprašanja, še posebej težko pa pristane na intervjuje. Zakaj mu je ob tovrstni pozornosti neprijetno, je pojasnil za T portal.

»V bistvu zaradi tega, ker sem izrazit samotar. Se pa seveda zavedam, da je pri tovrstnih kreativnih poslih potrebno poskrbeti za promocijo imena, zlasti v današnjih časih, ko so v ospredju družbena omrežja. Od tega, da sem javna oseba, ne bežim, se mi pa ne zdi, da to ponazarja neko veličino. Pomembno je poskrbeti za ravnotežje, jaz sem še vedno mali Mijo, moje življenje pa ni prav nič drugačno od življenja drugih ljudi. Res ne vidim pomena, da bi nekaj pametoval in komentiral, razen recimo, če je v povezavi s projektom.«

prejšnji članek
Polkaholiki medse sprejeli novega člana
Svet slavnih
Polkaholiki medse sprejeli novega člana
naslednji članek
Igralka Iva Krajnc Bagola požela navdušenje
Svet slavnih
Igralka Iva Krajnc Bagola požela navdušenje