škof, Trst, Enrico Trevisi
Svet24.si

Papež Frančišek prihaja na obisk v Trst, daroval bo mašo na Velikem trgu

andrej-hohlun, rusija, ukrajina
Necenzurirano

Država zamrznila vilo nad Portorožem, ki je v lasti Rusa na seznamu sankcij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Romantični Mark Zebra presenetil: Kdo je skrivnostno dekle?

3. 6. 2024; 07.00
Avtor: V.M./ PR
Mark Zebra

V videospotu je igrala Zoja Vidovič. foto: Osebni arhiv

'Nova pesem je pri meni skrbno zasidrana, saj je napisana za posebno dekle,' pravi pevec Mark Zebra.

Po uspehu prejšnjih ljubezenskih hitov, se Mark vrača z novo melodijo, ki obljublja, da bo osvojila srca poslušalcev po vsej Sloveniji. Zame si ti je čustvena balada, ki raziskuje teme ljubezni, predanosti in večne povezanosti. Pesmi dodaja tudi videospot, ki so ga z ekipo posneli v Španiji, v  vroči Malagi. "Moram reči, da se že zadnjih nekaj pesmi držim svojega ustaljenega in prepoznavnega stila - ljubezenski pop-rock. V vsaki pesmi si želim predstaviti nekaj novega, svežega. Tokrat sem pesmi dodal saksofon, ki sem ga začutil že takoj na začetku ustvarjanja. Mislim, da zares lepo poboža že tako romantično vsebino pesmi," pove Mark.

Z NOVO PESMIJO PRINAŠA ISKRENO LJUBEZENSKO IZPOVED
"Zame si ti je pesem, ki prihaja iz globine mojega srca. Navdihnile so me izkušnje in ljudje, ki so zaznamovali moje življenje. Nova pesem je pri meni skrbno zasidrana, saj je napisana za posebno dekle. Upam, da bodo poslušalci začutili iskrenost in ljubezen, ki sem jo vložil v vsako noto in besedo moje nove pesmi," še doda. Mark Zebra je v zadnjih letih ustvarjanja postal že precej prepoznaven obraz slovenske glasbene scene, znan po svojih ljubezenskih besedilih in posebnem glasbenem stilu.
"MISLI MI ŽE UHAJAJO K NOVIM PROJEKTOM"
Marka Zebro lahko z njegovim bendom že vidimo kot predskupino Flirrt-ov na njihovih koncertih. "Želim si, da bo glasba postala moja služba, želim si nastopati in stati na velikih odrih. Verjamem, da je pred mano še veliko trdega dela, vzponov in padcev, vendar se veselim vsega, kar bo prinesla prihodnost in vseh projektov, ki bodo še nastali," zaključi Mark.
prejšnji članek
Mark Zuckerberg prejel darilo, ki se ga ne da kupiti
Svet slavnih
Mark Zuckerberg prejel darilo, ki se ga ne da kupiti
naslednji članek
Rojena iz teme: Omar skozi pesem razkril, kaj so mu storili
Svet slavnih
Rojena iz teme: Omar skozi pesem razkril, kaj so mu storili