baby lasagna
Lady

Vsak tatu je bil premišljen

Marine Le Pen
Necenzurirano

Populistična desnica nima rešitev, ker jih ni sposobna imeti

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Vokalni orkester Perpetuum Jazzile osvaja velike odre

3. 6. 2024; 05.00
Avtor: PR
perpetuum-jazzile

Perpetuum Jazzile foto: Kukovec

Po razprodanih Križankah dobro ogreti za nov pohod po tujini

Naš svetovno znani vokalni orkester zaključuje niz razprodanih koncertov na velikih odrih. Z jubilejno Vokalno ekstazo jih lahko ujamete še v Mariboru, poleti pa bodo nadaljevali tudi svoj pohod po Avstriji.

Tudi Plečnikove Križanke so se izkazale za premajhno prizorišče za vse ljubitelje skupine Perpetuum Jazzile, ki so si želeli ogledati jubilejni šov, s katerim so oktobra štirikrat razprodali Cankarjev dom. Mojstri pevci, ki s svojimi enkratnimi nastopi doma in po svetu navdušujejo že več kot štirideset let, so v odlični formi, kar potrjujejo tako bučni aplavzi na njihovih koncertih, kot dejstvo, da so globalno med desetimi najbolj opaznimi slovenskimi izvajalci na glasbenih platformah in družabnih omrežjih.

Na šovu v Križankah so nastopili v polni postavi. foto: Kukovec

Na šovu v Križankah so nastopili v polni postavi (v zboru je preko 40 članov), ob vrhunskem repertoarju, v katerem se sprehodijo od Bowiea in Queenov do Abbe, preko slovenskih popevk in narodnozabavnih klasik, zaplešejo v ritmih diska ... se poklonijo Elvisu z aktualnim singlom 'Suspicious Minds' ter se spomnijo 15-letnice Africe, pa jubilejna Vokalna ekstaza navdušuje tudi s scenografijo in bogatimi projekcijami.

Perpetuum Jazzile počasi zaključuje pomladno turnejo, ki jih je ob Sloveniji ponovno popeljala tudi po nekdaj bratski soseščini. Eden njihovih najmočnejših trgov so tudi nemško govoreče dežele, kamor so se letos že začeli vračati po daljši odsotnosti, julija in avgusta pa jih tam čaka še več nastopov. Če bi jih radi doživeli na res čarobnem prizorišču, ne spreglejte julijskega nastopa na Gradu svetega Justa v Trstu, še prej pa lahko z njimi zapojete in zaplešete v Mariboru in Ormožu.

Perpetuum Jazzile foto: Kukovec

prejšnji članek
Rojena iz teme: Omar skozi pesem razkril, kaj so mu storili
Svet slavnih
Rojena iz teme: Omar skozi pesem razkril, kaj so mu storili
naslednji članek
Kakšen je v resnici človek, ki nenehno opravlja?
Zdravje
Kakšen je v resnici človek, ki nenehno opravlja?
#nasazenazenska
nasazenazenska