asteroid
Svet24.si

Mimo Zemlje drvi asteroid v velikosti nogometnega igrišča

litijska-stavba
Necenzurirano

Naš denar gre za njihove nagrade in jahte. Zato, da se iz nas še norčujejo.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Legendarna pevka Alka Vuica poudarja pomen prijateljstva

11. 6. 2024; 12.22
Avtor: PR
Alka Vuica 2

Alka Vuica foto: Croatia records

Alka Vuica, legendarna pevka in avtorica, ki je hrvaško in regijsko glasbeno sceno zaznamovala s številnimi uspešnicami, predstavlja svojo novo skladbo 'Svadba brez kumova'.

Refren pesmi, ki pravi: »Kaj je poroka brez svatov, kaj je življenje brez prijateljev!«, takoj ujame uho in nosi univerzalno sporočilo o pomenu prijateljstva in druženja. Pesem je nalezljiva in zabavo z videospotom, ki ima nostalgičen vintage pridih, ki ga posnetki, posneti v prelepem Umagu, še dodatno poudarijo. Režijo in likovno režijo videa podpisuje Šime Eškinja, snemanje in montaža Željko Jurešić, za stajling pa sta zaslužna Versage Boutique in Matija Vuica.

Glasbo za pesem je napisal Marko Vicković, ki je skupaj z Alko Vuico tudi avtor besedila. Aranžma sta skupaj ustvarila Marko Vicković in Mislav Sirovina, kombinacija teh nadarjenih avtorjev pa je rezultirala v pesmi, ki pritegne pozornost in kar vabi k plesu. Alka Vuica je znana po svoji pristnosti in sposobnosti prenašanja močnih čustev skozi glasbo. Njena kariera je dolga desetletja in vsaka nova pesem prinese nekaj svežega in vznemirljivega, zato tudi »Svadba brez kumova« oziroma »Poroka brez botrov« ni izjema.

Alka Vuica foto: Croatia records

prejšnji članek
Slovenski jezik bo končno na voljo na Apple napravah
Življenjski slog
Slovenski jezik bo končno na voljo na Apple napravah
naslednji članek
Indira Ekić razkrila spol otroka
Svet slavnih
Indira Ekić razkrila spol otroka