severa gjurin 1
Svet24.si

Družinska sreča Severe Gjurin

907452_099_liitjska
Necenzurirano

Revizorka, ki je poslušala le glavna osumljenca iz afere Litijska, ovadila šefa NPU

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

To je nov projekt Mateja Zemljiča (Skrito v raju)

11. 6. 2024; 10.32
Avtor: K.M.
Matej Zemljič

Matej Zemljič foto: MPA

Snemanje serije Skrito v raju se je v resnici končalo že pred meseci. Igralci se tako posvečajo številnim drugim projektom. Zdaj pa je jasno, kaj bo že čez nekaj mesecev počel Matej Zemljič.

Matej Zemljič, ki je v seriji Skrito v raju navdušil v vlogi Marka, se v zadnjih mesecih posveča predvsem številnim gledališkim vlogam. Včeraj pa je postalo jasno, da bo v novi gledališki sezoni, ki se začne v mesecu oktobru, nastopil tudi v novi Špasovi komediji Shady Business. Gre za hit komedijo Robina Howdona in je izjemno zabavna, superkomična predstava o dvomljivih mafijskih poslih, polna preobratov in izmenjav simpatičnih osebnosti. Natempirano dogajanje se ne ustavi vse do nepričakovanega zasuka tik pred koncem!

Slovensko različico bo režiral Bojan Emeršič, v Špas Teatru pa so še razkrili, da bo premiera na sporedu oktobra ali novembra. Se pa je ekipa že dobila na prvih vajah. "Danes smo začeli s prvo vajo za novo komedijo Shady Busines. V komediji, ki se bo vrtela okrog sumljivih poslov se je zbrala odlična zasedba: Nenad Nešo Tokalič, Damir Leventić, Lea Mihevc, Matej Zemljič, Primož Petkovšek PETKO, Alojz Svete in Inti Sraj in režiser Bojan Emeršič," je ekipa Špas Teatra zapisala na družbenem omrežju. 

prejšnji članek
Indira Ekić razkrila spol otroka
Svet slavnih
Indira Ekić razkrila spol otroka
naslednji članek
Vrača se oddaja, ki jo je vodila Nina Osenar Kontrec
Svet slavnih
Vrača se oddaja, ki jo je vodila Nina Osenar Kontrec