profimedia-0346742799
Svet24.si

Kitajske migrante v lepih oblekah in luksuznih avtih, tudi preko Slovenije, "švercali" v Italijo

Andreja Katič
Necenzurirano

Afera sodna stavba: kaj je ministrica Katič pustila v predalu

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

V Sloveniji priljubljen igralec prihaja v serijo Botri

11. 6. 2024; 05.00
Avtor: K.M.
Fabijan Pavao Medvešek, Žarko Radić

Fabijan Pavao Medvešek, Žarko Radić foto: Promocijski material

V ponedeljek se na male ekrane vrača priljubljena serija Botri. Z novo sezono pa prihajajo tudi novi liki, ki jih upodabljajo tudi v Sloveniji znani televizijski obrazi.

Hrvaška serija Botri (Kumovi) ruši rekorde tako na Hrvaškem kot tudi v Sloveniji. Zato ni presenetljivo, da številni že komaj čakajo, da se serija že v ponedeljek, 17. junija, na male ekrane vrne s svojo že tretjo sezono. Z novo sezono pa prihajajo tudi številni novi obrazi, ki pa jih slovenski obrazi že poznajo. Med njimi sta tudi igralca Žarko Radić in Fabijan Pavao Medvešek. Žarko je eden izmed najbolj legendarnih hrvaških igralcev, nazadnje pa smo ga spremljali tudi v seriji Šverc komerc. V slednji je igralk tudi Fabija, ki ga lahko sicer spremljamo tudi v seriji Dar mar. 

Žarko Radić upodablja Stanislava Stanleyja Cukelo, bogatega izseljenca, ki je leta živel v Kanadai. Odločil se je, da bo upokojenske dni preživel v domačem kraju, njegov glavni cilj pa je Zaglave popeljati v turistične vode. "Naj vam povem skrivnost. Ko so me povabili k sodelovanju, se nisem mogel upreti, saj so res zbrali odlično igralsko zasedbo. Mislim, da je to največja skrivnost uspeha te serije, saj v njej nastopajo čudoviti liki, s katerimi se ljudje lahko poistovetijo, mislim, da je to to," je izjava, ki so jo zapisali na portalu 24ur.com. 

Njegovega sina Tommyja upodablja Fabijan Pavao Medvešek, ki je od leta 2022 tudi žirant hrvaškega šova talentov Supertalent. "Moj prihod je zahteven, saj sem jaz tisti, ki mora spremeniti nekatere pomembne stvari, kar pravzaprav ni lahka naloga. Upam, da bo ljudem zabavno in nekako verjamem, da bo zelo zanimivo spremljati dogajanje v seriji," so njegovo izjavo zapisali na portalu 24ur. 

prejšnji članek
MasterChef: Domen in Lara zapečatila ljubezen
Resničnostni šovi
MasterChef: Domen in Lara zapečatila ljubezen
naslednji članek
Kdo lahko zboli za nadležnim vitiligom?
Zdravje
Kdo lahko zboli za nadležnim vitiligom?