Svet slavnih
 

Pravljico odplaknile solze: Tina o ostrem preobratu

14. 6. 2024; 08.00
Avtor: Vesna Meško
tina-blašković, brak-na-prvu, tiago

Tina in Tiago v zadnji oddaji foto: RTL

Po naravnost pravljičnem zaključku hrvaškega eksperimenta Brak na prvu, je v Tino Blašković pljusknilo razočaranje. Prekinitev brez slovesa, besede, ki v prsih odzvanjajo še dolgo v noč. Kako je vse skupaj doživela Primorka?

V minulih dneh je 3. sezona hrvaške različice eksperimenta Poroka na prvi pogled pred gledalce razprostrla zadnje poglavje, v katerem je največ pozornosti pritegnila ravno Primorka Tina Blašković. Ljubezenska pravljica, ki sta jo v oddaji ustvarjala s Tiagom, se je namreč razblinila skorajda takoj, ko so ugasnile kamere. Čeprav je javnost pričakovala nadaljevanje zgodbe tudi v realnem življenju, pa so slednjo žal odplaknile solze.

Kot je Tina pojasnila strokovnjakom in soustvarjalcem eksperimenta, je v skupnem stanovanju ostala sama, Tiago je namreč spakiral kovčke in brez slovesa zapustil mehurček, ki sta si ga delila kar dva meseca. Ker sta se tekom skupnega življenja lepo razumela, vzorno gradila odnos in tudi ob zaobljubah gledalce očarala z ljubečim zaključkom, je vest o ostri prekinitvi osupnila tudi strokovnjake. Kako je pustolovščino doživela Tina?

Snemanje poročnega dne. foto: RTL

Tina, zaključek eksperimenta je postregel z udarnim preobratom. Je bilo vse skupaj za vas nepričakovano ali ste po tihem pričakovali, da bi lahko na koncu v vas pljusknilo razočaranje?

Eksperiment ponuja tudi eno takšno nadrealno vrsto življenja, kjer lahko po koncu definitivno pričakujemo drugačen razplet, ko se kot par dotakneš realnega sveta in problemov. Ker sem po naravi sanjač, sem tudi v tem primeru sanjarila samo o dobrem.

Pa sta s Tiagom tekom eksperimenta prikazovala realno stanje ali se je med štirimi stenami dogajalo tudi kaj takega, za kar sta presodila, da je bolje zamolčati zase?

Tako midva, kot tudi drugi pari, smo imeli zagotovo kakšen konflikt več, ki se ni zgodil pred kamerami. To je povsem normalno saj snemanja niso potekala 24 ur na dan. Je pa res, da sva do konca eksperimenta pred strokovnjake privlekla vse - tako dobro, kot slabo.

Eden zadnjih kadrov v eksperimentu. foto: RTL

V zadnji oddaji ste omenili, da skušate ostati spoštljivi, zaradi česar marsikaj niste izpostavili … Kaj vas je v tej zgodbi najbolj prizadelo?

Nisem želela iti na raven, kjer bi morda lahko postala žaljiva ali pa bi mu s svojimi besedami škodovala. Zato sem se na kavču brzdala in ostala zvesta sebi. Prav tako nisem dajala intervjujev, dokler nisem videla njegovega odgovora na razhod, ki je bil bolj kot ne napad. Takšnega načina komunikacije namreč ne podpiram, nenazadnje sva preživela ogromno časa skupaj in menim, da bi se lahko razšla kot prijatelja.

Kakšen je vaš naslednji korak?

Moj naslednji korak je uživati poletje. Zadnje leto je bilo tako kaotično zaradi dogajanja okoli šova, da sem željna samo miru in družbe domačih.

Zgodba se je končala s solzami. foto: RTL

Gledalci so morda pričakovali, da se boste drugače odzvali. Da boste udarili nazaj, vendar tega koraka niste izvedli ...

Jaz se takšnih poceni pristopov ne poslužujem. Sam je objavil intervju, kjer me brez filtra napada in blati. To bi lahko rešili že lani z enim telefonskim klicem in lahko bi ostala prijatelja. Mislim pa tudi, da je bilo na televiziji dolovolj pokazano in povedano tako z moje, kot z njegove strani, tako da dodatne razlage situacija ne potrebuje.

Kako pa so vse skupaj pospremili domači, zlasti vaše none, ki ste nam jih opisali kot vaše največje podpornice?

Moji domači so moj najbolj pomemben steber v življenju. Tokrat sta s spremljanjem in podporo prekosili moja mama in sestra, ki sta mi nudili oporo, me bodrili in sta izredno ponosni name. To je zlahka rečeno največji dosežek šova.

Po predvajanju zadnjih oddaj je verjetno na družbenih omrežjih precej pestro? Kakšnih odzivov ste deležni?

To, kar se je po zadnji epizodi zgodilo na mojih družbenih omrežjih, bi lahko označila za gibanje. Ob vsem skupaj ostajam brez besed, saj tolikšnega števila sporočil, nemara ne bom nikoli več prejela. Sporočila prihajajo predvsem od žensk, dam, punc in deklet, ki me občudujejo. Nekatere pravijo, da so se od mene veliko naučile, spet druge so podobne razplete doživele tudi same. Lepo je dobiti takšen odziv in za vse to sem zelo hvaležna. Definitivno tega ne jemljem kot samoumevno. Hvala, dekleta moja.«

Utrinki Tinine pustolovščine v eksperimentu Brak na prvu.

Utrinki Tinine pustolovščine v eksperimentu Brak na prvu. foto: RTL

Medeni tedni v Benetkah.

Medeni tedni v Benetkah. foto: RTL

Tina in Tiago po zaobljubi sklenila nadaljevati skupno pot.

Tina in Tiago po zaobljubi sklenila nadaljevati skupno pot. foto: RTL

Utrinki Tinine pustolovščine v eksperimentu Brak na prvu.

Utrinki Tinine pustolovščine v eksperimentu Brak na prvu. foto: RTL

Ob koncu eksperimenta sta napovedala nadaljevanje.

Ob koncu eksperimenta sta napovedala nadaljevanje. foto: RTL

prejšnji članek
Slovenska pevka in režiser na skrivaj stopila pred oltar
Svet slavnih
Slovenska pevka in režiser na skrivaj stopila pred oltar
naslednji članek
Aria zrasla v lepotico, ob kateri obstane korak
Svet slavnih
Aria zrasla v lepotico, ob kateri obstane korak

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.