okraševanje torte
Svet24.si

Med Kočevci vre zaradi brezbrižnega odnosa vlade do vse hujše romske problematike

Izidor Krivec
Necenzurirano

Razkrivamo: tožilstvo blokiralo hrvaški prevzem Celjskih mesnin

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenska pevka in režiser na skrivaj stopila pred oltar

14. 6. 2024; 09.00
Avtor: V.M.
severa-gjurin, boris-bezić

Severa in Boris foto: Osebni arhiv

Ena najbolj skrivnostnih slovenskih glasbenic je potrdila, da je že nekaj časa poročena. Vest je mimobežno na plan zvabil Gregor Trebušak.

Gregor Trebušak, ki ga poznamo kot voditelja oddaje Svet na kanalu A, ustvarja tudi podkast Gregorjev svet žensk, v katerem gosti zanimive sogovornice in z njimi poklepeta tudi o tistih odtenkih njihove zasebnosti, ki jih morda do tedaj še niso delile z javnostjo. Gregor je prvi podkast posnel pred skoraj enim letom, njegova prva sogovornica pa je bila Nika Barić.

In zakaj Gregorjev svet žensk? Iz povsem očetovskega pogleda. »Da bom vedel, kako pripraviti svoji hčerki na svet, ki ju čaka. Moje gostje bodo ženske, ki imajo izjemno zanimive zgodbe. In se vsi lahko le kaj naučimo. Uživajte. Sam zagotovo bom,« je strnil misel v zapis Gregor, ki je v teh dneh gledalcem ponudil klepet z glasbenico Severo Gjurin, ki je, tega morda niste vedeli, tudi profesorica likovnega pouka. Čeprav velja za enega tistih  znanih obrazov, ki stremijo k ohranjanju zasebnosti, pa je tekom sproščenega podkasta vseeno podelila del intime.

Severa Gjurin foto: Jana Šnuderl

Pojasnila je denimo, da je triletni hčerki ime Ana Rosa in da je pravzaprav že nekaj časa poročena. Malce jo je nasmejalo, ker nihče ni opazil, čeravno je ta podatek že dostopen na spletu. Tako je sedaj uradno tudi za javnost, Severa in Boris sta se poročila, njenemu priimku Gjurin pa tudi na osebni izkaznici dela družbo še priimek Bezić. »Umetniško sem še vedno Severa Gjurin, tam pa nisem nič spremenila.«

Za vse, ki ne veste, naj ob tem omenimo, da je Severin mož Boris Bezić filmski in televizijski režiser, ki se podpisuje pod številne znane projekte, kot je denimo popularna serija Ja, Chef!.

Več o Severi in njenem življenju  lahko izveste v Gregorjevem podkastu. In mimogrede, Severa je tista pevka, ki je ob otvoritvi svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju v Planici s svojim angelskim glasom obogatila pesem O, Triglav, moj dom ...

Severa Gjurin in Boris Bezić foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
MasterChef: Pred kamerami zadržana, kakšna pa je doma?
Resničnostni šovi
MasterChef: Pred kamerami zadržana, kakšna pa je doma?
naslednji članek
Pravljico odplaknile solze: Tina o ostrem preobratu
Svet slavnih
Pravljico odplaknile solze: Tina o ostrem preobratu