joe biden
Svet24.si

Biden naj bi razmišljal o umiku, če mu spodletijo naslednji nastopi

PREMOGOVNIK VELENJE
Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje rudnika bo stalo milijardo evrov

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ljubezen na vasi: Delo ni naravno, delo je izmišljeno

27. 6. 2024; 11.00
Avtor: V.M.
samantha

Samanta Knežević foto: RTL

Samanta je z izjavami pogosto dvigovala pritisk gledalcem. Posmehovanjem ljudem, ki hodijo v službo, je izzvalo očitke, da je lenuhinja, a je slednje ne moti. 'Naj se oni mučijo in delajo, meni je povsem dobro …'

Pri sosedih je trenutno v polnem zamahu snemanje 17. sezone šova Ljubezen na vasi, na RTL-u pa se ob tem spominjajo izjav minulih udeležencev, ki so pritegnili največ pozornosti. Med slednje sodi tudi Samanta Knežević, ki je sodelovala v 14. sezoni.

»Delo ni naravna stvar. Delo je izmišljeno, to je fejk sistem. Bilo bi idealno, če človek ne bi delal, ampak bi imel neko svojo malo kmetijo izven sistema, ne pa da si nekomu suženj,« je z ustvarjalci oddaje Ljubezen na vasi delila svoje razmišljanje Samanta in razložila, da jo prav nič ne moti, ker jo imajo ljudje za lenuhinjo.

Samanta Knežević foto: rtl

»Mislim, kaj me bo to motilo? Naj se oni mučijo in delajo, meni je povsem dobro,« je še nonšalantno cmoknila v prizoru, ki so ga na RTL-ovem Facebook profilu v teh dneh znova privlekli na plan.

In kakšno je Samantino življenje dve leti po šovu? Trenutno ji je prioriteta, da tekom poletja okusi čim več morja in si spočije dušo. »Pa čim več ustvarjalnih reči, snemanje za Youtube in TikTok. Sprostiti se maksimalno, pomembno pa je tudi, da se izpopolnjujem, da postanem najboljša različica sebe. Sem vedno odprta za ljubezen, sem romantična oseba in upam, da bom spoznala nekoga, ki je vreden mojega časa,« je dejala za RTL in razložila, da si ob sebi želi osebo, ob kateri bi v duši čutila mir.

prejšnji članek
Nogometna evforija v Nemčiji: Ljudje najemajo celo posojila
Svet slavnih
Nogometna evforija v Nemčiji: Ljudje najemajo celo posojila
naslednji članek
Umrl je ameriški igralec Bill Cobbs
Svet slavnih
Umrl je ameriški igralec Bill Cobbs