asteroid
Svet24.si

Mimo Zemlje drvi asteroid v velikosti nogometnega igrišča

trump biden soočenje
Necenzurirano

Ko politično areno zasuješ z blatom, v njej uživajo le dresirani pujsi

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Botri: Skrivnostna Fani bo zavrtela zgodbo v drugo smer

27. 6. 2024; 10.00
Avtor: V.M.
nataša-janjić-medančić

Nataša Janjić Medančić foto: NOVA TV

Jankova šefica Fani bo pošteno zmešala štrene. Igralki je bilo v užitek zavrteti zgodbo v novo smer.

Med nove okrepitve v popularni seriji Botri sodi tudi igralka Nataša Janjić Medančić, ki bo, kot boste videli, v zgodbo vnesla nemalo nemira. Tekom klepeta za dnevnik.hr je spregovorila o svoji vlogi in vzdušju na snemanju. »Vem, da je serija zelo gledana in ima svoje oboževalce, v njej igra ogromno mojih čudovitih kolegov, vloga, ki so mi jo ponudili, pa je lepa in zaokrožena, zato sem bila povabila zelo vesela. Vplesti se med priljubljene junake in zavrteti zgodbo v novo smer, mi je bilo v užitek,« je povedala Nataša in z navdušenjem pripovedovala o obilju odzivov gledalcev, ki jih je pričela prejemati, ko so pričeli predvajati 3. sezono.

Nataša Janjić Medančić v vlogi Fani. foto: NOVA TV

Kako pa se je ujela z že uigrano igralsko zasedbo? »Ekipa je odlična. To, da so že toliko časa skupaj, je na snemanje prineslo toplo družinsko vzdušje in uveljavljeno strokovnost, tako da mi ni bilo težko vskočiti in z veseljem delati. Od prvega do zadnjega člana ekipe, ki delamo na seriji, sem se počutila dobrodošlo, spoznala pa sem tudi nekaj novih talentiranih kolegov, s katerimi upam, da bom še večkrat sodelovala,« je še pojasnila.

Kakšen je pravzaprav njen lik? Sta si morda s Fani podobni? »Fani je Jankova šefica v novi službi in pod njenim budnim očesom mu ne bo lahko. Je precej nemirna in ambiciozna Dalmatinka, meni pa tudi, da opravlja najpomembnejše delo na svetu. Ne bi rekla, da sva si podobni, me je pa njena samozavest precej zabavala. Ne smem razkriti, kako bo burila duhove in kako se bo vse skupaj končalo,« je skrivnostno zaključila.

prejšnji članek
Umrl je ameriški igralec Bill Cobbs
Svet slavnih
Umrl je ameriški igralec Bill Cobbs
naslednji članek
Ljubezen Dese Muck: Pred šestimi leti doživela sanjsko poroko
Svet slavnih
Ljubezen Dese Muck: Pred šestimi leti doživela sanjsko poroko