magnifico
Svet24.si

Magnifico še »nikoli ni uničil nobenega travnika,« šli bodo do konca, razmišljajo o tožbah

litijska-stavba
Necenzurirano

Naš denar gre za njihove nagrade in jahte. Zato, da se iz nas še norčujejo.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Matej Zemljič in Gaja Filač (Skrito v raju) spet skupaj?

26. 6. 2024; 06.00
Avtor: K.M.
gaja matej 5

Matej Zemljič in Gaja Filač sta glavna igralca v novi seriji Skrito v raju foto: Pop TV

Oboževalci serije Skrito v raju že komaj čakajo na podatek, kdaj se bo ta vrnila z drugo sezono, ki je že posneta. Zdaj pa je jasno, da bomo glavna junaka lahko gledali tudi na novem projketu.

Matej Zemljič in Gaja Filač, ki v seriji upodabljata glavna junaka Marka in Laro, sta v preteklih letih že večkrat sodelovala. Tudi med snemanjem serije Skrito v raju pa se je njun prijateljski odnos še poglobil. "Na tem projektu sva že tretjič sodelovala kot ljubimca, tudi on reče, da nekaj je na tem očitno. Sicer pa je bilo z njim lepo delati, ker je ambiciozen. Vsakega prizora sva se lotila res poglobljeno, res sva se mu posvetila in dostaviti maksimalno. Tako da je bil velik užitek delati z njim. Med snemanjem sva postala tudi zelo dobra prijatelja, zaupnika in zaradi tega je bilo vse lepo," nam je januarja zaupala Gaja. 

Zato niti ni presenetljivo, da igralca še naprej sprejemata skupne projekte. Ravno v ponedeljek sta na družbenih omrežjih objavila skupno fotografijo z ene izmed vaj za nov projekt, ob tem pa nista razkrila, ali gre za televizijski, filmski ali gledališki projekt. Matej je ob njej samo zapisal: "Spet delava skupaj." Fotografijo pa je na svojem profilu delila tudi igralka.

Matej in Gaja že vadita za nov projekt. foto: Instagram

prejšnji članek
Slovenski voditelj tretjič osovjil Ironmana
Svet slavnih
Slovenski voditelj tretjič osovjil Ironmana
naslednji članek
Umrl pevec velikega hita Butterfly iz leta 2000
Svet slavnih
Umrl pevec velikega hita Butterfly iz leta 2000