dlake v grlu
Svet24.si

Avstrijcu so v grlu rasle 5-centimetrske dlake

darko horvat
Necenzurirano

Vrnitev največjega slovenskega tajkuna: v Izraelu kupuje AI podjetja

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Legendarna hrvaška skupina spet ostala brez pevke

26. 6. 2024; 08.00
Avtor: K.M.
Skupina Magazin

Skupina Magazin foto: Promo foto

Po 14 letih Andrea Šušnjara zapušča skupino, v kateri so si kariero ustvarile tudi Danijela Martinović, Jelena Rozga in Ivana Kovač.

Splitska glasbena skupina Magazin je na sceni prisotna že od leta 1979, med najbolj poznanimi pevkami pa so bile zagotovo  Ljiljana Nikolovska, Danijela Martinović, Jelena Rozga in Ivana Kovač. Zadnjih 14 let je pri skupini pela Andrea Šušnjara, ki je danes napovedala, da s koncem leta zapušča skupino, s septembrom pa hkrati začenja svojo samostojno kariero. Vse dogovorjene obveznosti in nastope s skupino pa namerava izpolniti. 

Andrea je za Slobodno Dalmacijo sicer potrdila, da nadaljuje tudi sodelovanje z avtorjem glasbe Tončijem Huljićem, ki bo za njo še naprej ustvarjal glasbo. Dodala je, da ni prišlo do večjega prepira, a da je hkrati vedno prisoten nek pritisk ter pojasnila, da jo je zmotilo tudi razporejanje terminov koncertov. "Popoldne pojem in potem tečem zvečer na drug koncert, to je pri nas normalno. Vedno se sklicujejo na zlato dobo Magazina, ko so hodili v Rusijo in peli vsak dan po dva koncerta, tako je bilo z Ljiljano Nikolovsko, tri mesece so peli po dva koncerta na dan. Potem jim vedno pravim, da so ti koncerti trajali po eno uro, jaz pa en koncert pojem dve uri, torej ko imam dva koncerta na dan, je to dejansko štiri ure petja. Ti koncerti, ki so isti dan, niso niti v istem mestu."

prejšnji članek
MasterChef Slovenija 2024 je postal Luka Pangos
Resničnostni šovi
MasterChef Slovenija 2024 je postal Luka Pangos
naslednji članek
Slovenski voditelj tretjič osovjil Ironmana
Svet slavnih
Slovenski voditelj tretjič osovjil Ironmana