Svet slavnih
 

Momčilo Otašević zvezda grozljivke o zombijih

12. 7. 2024; 11.00
Avtor: V.M.
šalša, film, grozljivka, komedija

Momčilo Otašević v filmu Šalša foto: Promo foto

Prihodnji teden se bo odvila premiera humoristične grozljivke o invaziji zombijev. Glavno vlogo je odigral Momčilo Otašević, ki priznava, da ga je scenarij nekoliko presenetil.

Na 71. puljskem filmskem festivalu se bo za priznanje Zlata arena potegoval tudi film, v katerem je glavno vlogo odigral igralec Momčilo Otašević. Gre za celovečerno komedijo z elementi grozljivke, ki nosi naslov Šališa.

»V veliko veselje nam je, da se bo premiera filma odvila ravno v Pulju. Arena je najlepši poletni kino, ki si ga lahko zamislite, Šalša pa ponuja vse, kar poletni film mora imeti - smeh, romantiko in veliko prelite krvi,« je povedal režiser Dražen Žarković.

Invazija zombijev na majhnem dalmatinskem otoku. foto: Promo foto

Zgodba o zombijih

Film prikazuje invazijo zombijev na majhnem dalmatinskem otoku, kar se je sicer zdelo precej nenavadno tudi igralcu Momčilu, a je po razmisleku vlogo z veseljem sprejel. Momčilo upodablja Vatroslava, večnega študenta, ki v Zagrebu ostane brez službe in nastanitve, zato sprejme ponudbo za delo na morju. Vatroslav tako krene na osamljen dalmatinski otok, kjer pomaga obirati paradižnike. Tam spozna zobozdravnico Ireno, prav kmalu pa mu postane jasno, da otok skriva temačno skrivnost od katere je najbolje pobegniti.

Momčilo Otašević v filmu Šalša foto: Promo foto

»Ko so me poklicali in mi ponudili vlogo v otoški komediji, sem bil zelo zadovoljen. Potem so začeli omenjati zombije in eksplozije, tako da sem bil kar malo presenečen. Ko pa so mi povedali, da je mojemu junaku ime Vatroslav in je po vrhu še študent, sem vedel, da je to ponudba, ki je ne morem zavrniti. To je preprosto vloga, kakršne  še nisem imel,« je za 24sata povedal Momčilo.

prejšnji članek
Inja Zalta v vlogi soproge premožnega šejka
Svet slavnih
Inja Zalta v vlogi soproge premožnega šejka
naslednji članek
Luka Dončić prejel priznanje za najboljšega igralca lige NBA
Svet slavnih
Luka Dončić prejel priznanje za najboljšega igralca lige NBA

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.