Svet slavnih
 

Ivan Zak poskrbel za poletno osvežitev

23. 7. 2024; 13.30
Avtor: K.M.
Ivan Zak_2

Ivan Zak foto: Croatia Records

Ivan Zak ponovno osvaja srca občinstva z najnovejšo skladbo U ekstazi, ki poslušalce s svojim tempom in melodijo spravi v točno takšne občutke.

"U ekstazi" popolnoma upraviči ime, saj že v prvem taktu osvoji poslušalce s svojo energijo in hitrim tempom. Glasbo, besedilo in aranžma je napisal Ivan Zak. Pesem je idealna za vroče poletne dni in noči, ob njej pa se je težko upreti plesu in dobri zabavi, ki jo v poletnih mesecih prav vsi iščejo. Pesem spremlja atraktiven videospot, ki ustvarja popolno zgodbo, ki sledi ritmu in energiji pesmi. Zagotovo bo zagotovo zaznamovala to obdobje, s svojo pozitivno energijo pa se odlično poda ne glede na to, ali ste na plaži, bazenu ali na poletni zabavi.

Kljub številnim nastopom po vsej regiji je Zak našel čas in pripravil pravo poletno uspešnico, številna publika, ki jo je zbral skozi leta glasbenega delovanja, pa je pesem že vzljubila in jo nagradila s številnimi pozitivnimi komentarji. Prejšnji singl "Tajne naše" je dosegel senzacionalen uspeh, saj je v samo nekaj dneh presegel milijon ogledov na YouTubu in se konstantno zadrževal na vrhu trendingov. Njegova glasbena raznolikost in čustvenost mu zagotavljata neustavljiv uspeh na glasbeni sceni, njegovi singli pa vedno najdejo pot do občinstva.

prejšnji članek
Sladoled jejte le občasno, saj ima veliko kalorij
Zdravje
Sladoled jejte le občasno, saj ima veliko kalorij
naslednji članek
Iz lubenice lahko naredite tudi okusno juho
Kulinarika
Iz lubenice lahko naredite tudi okusno juho

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.