petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Patrick Dempsey izbran za letošnjega najbolj seksi moškega

8. 11. 2023; 07.00
Avtor: K.M.
Patrick Dempsey

Patrick Dempsey foto: Profimedia

Revija People je za najbolj seksi moškega na svetu razglasila ameriškega igralca Patricka Dempseyja, ki je najbolj znan po vlogi zdravnika Dereka Shepherda v seriji Talenti v belem.

57-letni Dempsey je ob podelitvi naziva za ameriško revijo People povedal, da je bil "popolnoma šokiran", ko je izvedel novico, in da je mislil, da gre za šalo. Je pa hkrati priznal, da to laska njegovemu egu in mu hkrati daje možnost, da naziv uporabi za odpiranje vprašanj o stvareh, ki se mu zdijo pomembne. Dempsey je sicer poročen z umetnico ličenja Jillian Fink, s katero ima tri otroke - 21-letno Talulo ter 16-letna dvojčka Sullivana in Darbyja.

Dempsey je postal izredno priljubljen v vlogi nevrokirurga Dereka Shepherda, saj je zaigral v skoraj 250 epizodah serije Talenti v belem, nastopil pa je tudi v vlogi sodobnega očarljivega princa v muzikalu Enchanted leta 2007 ter v filmu Dojenček Bridget Jones iz leta 2016. Dempseyja bo mogoče kmalu videti v biografskem filmu o Enzu Ferrariju režiserja Michaela Manna, v katerem igra italijanskega voznika formule ena Piera Taruffija.

prejšnji članek
Čas je za modo, ki jo ljubijo Italijanke
Moda&Lepota
Čas je za modo, ki jo ljubijo Italijanke
naslednji članek
Jan Plestenjak razkril veliko presenečenje
Svet slavnih
Jan Plestenjak razkril veliko presenečenje