stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jan Plestenjak razkril veliko presenečenje

8. 11. 2023; 06.00
Avtor: K.M.
Jan Plestenjak 1

Jan Plestenjak foto: Neo Visuals

Čeprav je že napovedal, da si bo vzel enoletni premor, je zdaj oboževalce presenetil z velikim razkritjem.

Priljubljeni glasbenik Jan Plestenjak je konec oktobra naznanil, da si bo zipet vzel leto dni premora v karieri, predvsem pa premor z odrov. Ob tem pa je še objavil zadnje datume pred to koncertno pavzo, ki se bodo zvrstili v novembru in decembru. Danes pa je poskrbel za veliko presenečenje za svoje oboževalce in poslušalce, saj je potrdil še en zelo odmeven datum. Na prvi decembrski dan, torej v petek, 1. decembra, bo skupaj z Aktualom praznoval njihov že 16. rojstni dan. Jana boste tako ob številnih glasbenikih lahko videli na največjem odru v Sloveniji. 

Novico je danes potrdil kar Jan sam med gostovanjem v oddaji VIP šov na Aktualu, ko se je v studiu pridružil voditeljema Tamari Goričanec in Rudiju Siegerju ter v živo skupaj s svojim bandom zapel uspešnico Meni dobro je. "Zelo se veselim in vesel sem bil vašega povabila, ker imam rad vaš radio. Hkrati je to tradicija, že 16., šestnajst let in Stožice so super. Vem, da bo to mega žur in se lahko samo veselim," je takoj po nastopu in oznanitvi povedal Jan. K temu pa je dodal: "Pri vas bo to krasna publika, ki posluša vse izvajalce, ki bodo na koncertu in pridejo po pesmi. Pridejo peti in jaz jim bom dal 7-8 svojih največjih hitov in verjamem, da se bo pelo od začetka pa do konca."

Kako pa gleda na svoje pesmi? "Srečo imam, da imam par mega hitov, takrat ko cela država poje eno pesem. To se redko zgodi in več kot je medijev, težje se zgodi. Ta pesem moja je verjetno Meni dobro je. Hvaležen sem, da imam takih pesmi 5-6 in še ene 22 hitov tako. Ampak to so tiste, ko v enem momentu vsi zadihajo z njim. Mislim, da tudi če nobene takšne ne bom več napisal, sem lahko zelo hvaležen. Lahko pa, da jo bom."

Kdo bo poleg Jana še stal na odru

Aktualov 16. rojstni dan bo leto potekal v petek, 1. decembra, od 20. ure dalje, na stalni lokaciji v dvorani Stožice v Ljubljani. Poleg Jana bodo na odru stali tudi Dražen Zečić, Tanja Žagar, Goran Karan, Davor Borno, Klapa Kampanel in dva skrita gosta, ki ju bodo organizatorji razkrili šele na samem dogodku. Zagotovite si svojo vstopnico še danes >>KLINITE TUKAJ<<

prejšnji članek
Patrick Dempsey izbran za letošnjega najbolj seksi moškega
Svet slavnih
Patrick Dempsey izbran za letošnjega najbolj seksi moškega
naslednji članek
Enogastronomska rapsodija na Ptuju
Življenjski slog
Enogastronomska rapsodija na Ptuju