Svet slavnih
 

Oboževalci skupine One Direction v šoku, umrl je Liam Payne

16. 10. 2024; 23.59
Avtor: K.M.
Liam Payne

Liam Payne je umrl po padcu s hotela. foto: Profimedia

Liam Payne, nekdanji član priljubljene skupine One Direction, je umrl po padcu s tretjega nadstropja hotela v Buenos Airesu.

Nekdanji pevec skupine One Direction Liam Payne je po padcu s tretjega nadstropja umrl pred hotelom v argentinski prestolnici Buenos Airesu. Vodilna lokalna časopisa La Nacion in Clarin sta ob sklicevanju na uradne osebe poročala, da je bila policija v hotel Casa Sur poklicana na podlagi klica v sili, v katerem je bil naveden razlog, da jih ogroža "agresiven moški, ki bi lahko bil pod vplivom drog in alkohola". Kot sta še poročala medija, so reševalci so pozneje potrdili smrt pevca, ki so ga našli na notranji hotelski terasi.

"Ob 17.04 po lokalnem času smo bili preko sistema obveščeni, da na terasi leži neznana oseba. Ob 17.11 je na lokacijo prispela ekipa, ki je potrdila smrt moškega. Kasneje smo izvedeli, da je bil pevec v glasbeni skupini. Poškodbe, ki so bile posledice padca, so bile prehude in oživljanje ni bilo mogoče," je vodja policije povedal za lokalno televizijo. Vodja policije je sicer poudaril, da je treba počakati na rezultate obdukcije, a da je bila očitno usodna poškodba lobanje. S primerom se že ukvarja tožilec, vključena pa je tudi mestna policija.

Kdo je Liam Payne

Liam Payne je svetovno slavo dosegel kot član razpadle pop skupine One Direction, skupaj s Harryjem Stylesom, Zaynom Malikom, Niallom Horanom in Louisom Tomlinsonom. Fantovska skupina je začela delovati po tem, ko je leta 2010 zasedla tretje mesto na britanski različici glasbenega tekmovanja X Factor, vendar je leta 2016 razpadla, saj so njeni člani nadaljevali različne projekte, vključno s solo karierami. 

Pred dnevi je v Argentini sicer obiskal koncert nekdanjega sočlana skupine One Direction Nialla Horana. Leta 2016 je začel razmerje s pevko Cheryl Cole, marca 2017 sta se razveselila rojstva sina in se leto dni kasneje razšla. V času smrti je bil v razmerju s Kate Cassidy, ki naj bi bila prav tako prisotna v Argentini. 

prejšnji članek
Kmetija: Nušina izpoved ganila gledalce
Resničnostni šovi
Kmetija: Nušina izpoved ganila gledalce
naslednji članek
Slovenski kuharski mojster Janez Bratovž je našel nove izzive
Kulinarika
Slovenski kuharski mojster Janez Bratovž je našel nove izzive
#obraziavenija
obraziavenija

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.