Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Britanski dvor pretresla takšna novica

4. 8. 2016; 10.58
Avtor: A.K.
margot robbie1
Je na vidiku nova britanska princesa?

Margot Robbie, igralka, ki je še posebej zaslovela z vlogo v filmu The Wolf of Wall Street, je svet osupnila z najnovejšo novico.

Plavolasa igralka je razkrila, da si redno dopisuje po sms-ih z britanskim princem Harryjem. Očitno ji je oprostil, da ga je zamenjala z nekom drugim, ko sta se spoznala.

Margot je princa spoznala na zabavi manekenke Suki Waterhouse in bila je presrečna, da je spoznala pevca Eda Sheerana. No, vsaj tako je mislila. V resnici pa je spoznala princa Harryja, ki si je s pevcem res na las podoben. Princ je dober prijatelj manekenke Care Delevingne, ki z igralko igra v filmu Suicide Squad, zato dekleti veliko časa preživljata skupaj, ob posebnih priložnostih pa se pridruži tudi Harry.

Na levi princ Harry, na desni Ed Sheeran

»Zelo je odziven po sporočilih. Za razliko od mene, ki odgovorim z nekaj dnevnim zamikom, včasih tudi teden prepozno,« razkriva igralka. Govori se, da se njuno druženje bolj prijateljske narave, saj ima lepotica partnerja, Toma Ackerleyja, čeprav zlobni jeziki opletajo, da preveč časa preživi tudi z britanskim princem.

Kakorkoli že, Harry bi bil verjetno presrečen, če bi takšna lepotica stala ob njem na dvoru, igralki pa gotovo ne bi nič manjkalo.

prejšnji članek
Najlepše sosede – vse bi si zaslužile naziv bikini kraljice!
Svet slavnih
Najlepše sosede – vse bi si zaslužile naziv bikini kraljice!
naslednji članek
Poletni jedilnik naj bo tak
Kulinarika
Poletni jedilnik naj bo tak
#obraziavenija
obraziavenija