oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kate v nemilosti pri kraljici

16. 11. 2016; 08.00
Avtor: sn
kate-middleton

Spora med snahami si seveda nihče na dvoru ne želi. foto: Profimedia

Elizabetha druga je vnuku, princu Harryu, dala svoj dokončni blagoslov, da se lahko poroči s svojo srčno izvoljenko Meghan Markle – če si le oba to resnično želita.

Poznavalci razmer na dvoru pravijo, da kraljica kot razumna glava družine vsekakor ne bi ravnala tako, saj so njena načela stroga. Meghan je ločenka, igralka in še Američanka, torej strogih načel za vstop na dvor ne izpolnjuje.

Harry ima očitno srečo, da je bilo na angleškem dvoru že toliko nesrečnih ljubezenskih zgodb, da jim je podlegla tudi kraljica in si ne želi še ene.

Ker kraljica pač ne želi biti vzrok, za še eno strto srce v svoji družini, je tokrat ravnala razneženo ter izključno v korist v vnuka in njegove sreče.

Kraljica ima vnuka Harryja od nekdaj srčno rada – in obratno. foto: Reurters

Nove razsežnosti

Kraljici je Harry, kot kaže, dovolj spretno predstavil tudi do zdaj nepoznane plati svojega dekleta. Denimo dobrosrčnost, saj je lepotica v resnici opravila že kar nekaj humanitarnega dela po vsem svetu, kar je vsa leta tudi vestno dokumentirala na družbenih omrežjih.

Seveda pa v vsakem raju nastane tudi težava. V javnost so pricurljale novice, da ima kraljica zdaj Meghan že raje kot Kate, ki je do zdaj veljala za prvo ljubljenko. Isti viri tudi trdijo, da je Katein prostor v kraljičinem srcu ogrožen, ker je njen odnos do uranih dolžnosti, ki ji jih prinaša status, omalovažujoč. Menda je kraljica Kate tudi osebno že namignila, da njena pripadnost kraljevi družini ni tolikšna, kot bi je od morebitne bodoče kraljice pričakovali. 

Meghan humanitarnost ne bo pomenila le dolžnosti, ki bi ji z vstopom v aristokracijo pripadla, saj se ji posveča že zdaj. foto: Instagram

prejšnji članek
Razkrita skrivnost Brigite Šuler
Svet slavnih
Razkrita skrivnost Brigite Šuler
naslednji članek
Katarinina groza: "Partner me je poskušal ubiti"
Svet slavnih
Katarinina groza: "Partner me je poskušal ubiti"