nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

So vojvodinji Kate res prepovedali vstop?

26. 1. 2017; 05.00
Avtor: K.M.
Kate Middleton

foto: Profimedia

V Veliki Britaniji se širijo govorice, da naj bi vojvodinji Kate prepovedali prisotnost na podelitvi britanskih filmskih nagrad. So resnične?

Ker je vojvodinja Kate vedno urejena in je njen videz brez napak, naj bi se vodilni pri organizaciji podelitve britanskih filmskih nagrad, BEFTA bali, da bo s svojo prisotnostjo zasenčila vse največje filmske zvezde. Številni mediji so poročali, da so se zato odločili, da je letos ne bodo niti povabili, oziroma naj bi princu Williamu ukazali, da se lahko podelitve udeleži edinole sam. 

''Da razjasnimo - to je neumnost. Kot smo že potrdili, so govorice, da smo zahtevali, da se predsednik naše akademije (princ William) podelitve udeleži sam, neresnične. Nad prisotnostjo kraljevega para smo vedno navdušeni,'' so predstavniki prireditve vsa poročanja že zanikali za britanski medij Metro

Odziv britanske filmske akademije je popolnoma razumljiv, saj je logično, da si kaj takšnega v kraljevini ne morejo dovoliti. Zato lahko pričakujemo, da se bo Kate letos, prireditev bo potekala 12. februarja, postavila ob bok elegantnim igralkam, kot sta Emma Stone in Amy Adams, ki sta prisotnost že potrdili. Največji favorit pa je tudi na tej podelitvi nagrad filmska uspešnica Dežela La La, ki je prejela kar 11 nominacij. Med njimi tudi nominacijo za najboljši film, najboljši originalni scenarij. najboljšega režiserja in obe glavni vlogi, Ryan Gosling in Emma Stone. 

prejšnji članek
FOTO: Letos so moderne bradavice
Svet slavnih
FOTO: Letos so moderne bradavice
naslednji članek
Stara je 64 let in trdi, da je njena postava povsem naravna
Svet slavnih
Stara je 64 let in trdi, da je njena postava povsem naravna