Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Se Meghan Markle še lahko druži s svojimi prijatelji?

2. 7. 2018; 12.00
Avtor: K.M.
Meghan Markle

Meghan Markle foto: Profimedia

Po zaroki in poroki s princem Harryjem je morala Meghan odrezati velik del svojega življenja. Kaj se je zgodilo z njenimi prijateljstvi?

Ko je Meghan vstopila v britansko kraljevo družino, se ji v resnici ni bilo potrebno odpovedati vsemu. Seveda je morala opustiti svojo igralsko kariero, a po drugi strani živi v času, ko so oblike komuniciranje še kako razvite, zato bi bilo težko pričakovati, da bi s poroko odrezala tudi vse, ki si jo spremljali.

Britanska kraljeva družina v resnici niti ni tako zelo zadrta, kot je morda videti na prvi pogled. Predvsem ne takrat, ko je govora o Harryju in Meghan, ki imata mnogo manj pomembno vlogo kot William in Kate. To, da se lahko s prijatelji oziroma prijateljicami še vedno druži, je Meghan namreč dokazala pretekli vikend. V Angliji se ji je namreč pred začetkom teniškega turnirja Wimbledon, turnir se prične danes, pridružila Serena Williams z možem, skupaj pa so si ogledali dobrodelno polo tekmo, kjer je tekmoval tudi Harry. 

foto: Profimedia

foto: Profimedia

Serena je sicer ena izmed boljših Meghaninih prijateljic, ki je imela na majski poroki tudi to čast, da je sedela tik ob Harryju in Meghan v kapeli, kjer je potekal svečani obred. 

prejšnji članek
Tedenski numeroskop: Učimo se, kdo smo
Zdravje
Tedenski numeroskop: Učimo se, kdo smo
naslednji članek
Tanja Žagar je vesela, da ga ima
Svet slavnih
Tanja Žagar je vesela, da ga ima
#nasazenazenska
nasazenazenska