sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Vzkliki podpore in ljubezni za Kate in Williama

16. 12. 2022; 05.00
Avtor: K.M.
Kate Middleton (7)

Kate Middleton foto: Profimedia

Zatem, ko so izšli še zadnji deli serije Harryja in Meghan, se je celotna preostala kraljeva družina zbrala v Westminstrski opatija in prejela močno podporo.

Kate Middleton je včeraj v pripravila drugo petje božičnih pesmi in večer posvečen delu pokojne kraljice Elizabete II.. Pri tem jo je podprla skoraj celotna kraljeva družina. Poleg moža in starejših dveh otrok, tudi kralj Karel III. in njegova žena, pa recimo princesa Eugenie z možem Jackom Brooksbankom. Slednja sta namreč v dokumentarni seriji princa Harryja in Meghan Markle upodobljena kot njuna podpornika. 

Velika podpora

Kate se je dogodka udeležila pred ostalimi. Predvsem z namenom, da se sreča z osebami, ki so sodelovale pri dogodku in števlnimi otroki zbranimi v opatiji. Princ William pa je prišel skupaj s sinom Georgeom in hčerjo Charlotte. Ko se je družina odpravila proti opatiji pa so naleteli na veliko podporo. Iz zbrane množice so se namreč slišali glasni vzkliki, ki so jima izkazovali ljubezen in spoštovanje. "Kate, princ William radi vaju imamo," in podobno se je slišalo s strani zbrane množice. 

Udarec za Harryja in Meghan

Strokovnjaki poudarjajo, da sta Harry in Meghan pričakovala drugačen odziv na svojo dokumentarno serijo. Kljub temu, da ju številni podpirajo in ju imajo zaradi prikazanega še raje, so se redki obrnili proti kraljevi družini. Še več, v njunih besedah so prepoznali ljubosumje in škodoželjnost proti lastni družini. Česar pa ne glede na situacijo ne podpirajo. Velik udarec za njiju naj bi bila tudi podpora, ki jo je Kate prejela tako s strani kraljeve družine kot tudi množice. Predstavnice ženskega spola pa naj bi Meghan poslale tudi močno subtilno sporočilo. 

Več o tem pa na portalu Njena.si preberite v ponedeljek. 

prejšnji članek
Znan Slovenec praznoval s skrivnostno temnolasko
Svet slavnih
Znan Slovenec praznoval s skrivnostno temnolasko
naslednji članek
Darilo, narejeno z ljubeznijo
Moda&Lepota
Darilo, narejeno z ljubeznijo