oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zakaj in kdaj se princ Harry vrača v London?

29. 4. 2024; 05.00
Avtor: K.M.
Princ Harry, Meghan Markle (4)

Ni še znano, ali bo Harryja v Londonu spremljala tudi njegova družina, ki se obiskom njegove domovine spretno izogiba. foto: Profimedia

Ko se mlajši sin britanskega kralja vrne v domovino, so vse oči uprte v dinamiko družine. Se bo srečal z bratom in očetom?

Potrjeno je, da se bo princ Harry že zelo kmalu spet vrnil v domovino. Uraden je namreč podatek, da se bo v sredo, 8. maja, udeležil slovesnosti v katedrala svetega Pavla v Londonu v sklopu iger Invictus Games, ki jih vsako leto po svetu organizira ravno Harry. Zaenkrat sicer še ni znano, ali se bo tokrat z njim vrnila tudi žena Meghan Markle in ali bosta sabo pripeljala otroka princa Archija in princeso Lilibet. 

Naj bi pa se takoj po obisku v Londonu Harry in Meghan odpravila v Nigerijo, kamor ju je povabil načelnik obrambnega štaba, najvišjega vojaškega uradnika v Nigeriji. V času svojega obiska naj bi obiskala tudi številne organizacije, točne podrobnosti pa naj bi bile znane nekoliko kasneje. Za Meghan naj bi bil obisk še toliko bolj poseben, saj naj bi pred leti na podlagi genske analize ugotovila, da je 43 % Nigerijka. 

prejšnji članek
Tako je na dobrodelni prireditvi blestel Goran Dragić z izbranko
Svet slavnih
Tako je na dobrodelni prireditvi blestel Goran Dragić z izbranko
naslednji članek
Razstrupljanje: Razbremenimo jetra!
Zdravje
Razstrupljanje: Razbremenimo jetra!