podgana
Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le oglasil proizvajalec

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tako je na dobrodelni prireditvi blestel Goran Dragić z izbranko

29. 4. 2024; 06.00
Avtor: K.M.
Goran Dragić, Greice Murphy

Goradn Dragić in Greice Murphy foto: Instagram/Goran Dragić

Dobrodelna organizacija Orphaned Starfish je pretekli konec tedna na gala večerji počastila slovenskega košarkarja Gorana Dragića.

Slovenski košarkar Goran Dragić in njegova izbranka Greice Murphy sta bila  tako častna gosta gala večerje, na kateri sta dobila tudi priznanji za vso njuno dobrodelno delo. "Želel sem si vzeti trenutek in izraziti svojo iskreno hvaležnost za čudovito noč, ki smo jo preživeli v podporo dobremu cilju. To je bila res nepozabna izkušnja, polna smeha, veselja in občutka skupnosti. Dogodek je bil dokaz moči združevanja za skupni namen. Vzdušje je bilo naelektreno in bilo je neverjetno videti toliko ljudi, združenih v predanosti pozitivnemu učinku," je po prireditvi na družbenem omrežju zapisal Goran. 

Ter k temu dodal: "Noč nam ni ponudila le priložnosti, da smo se imeli odlično, ampak nam je tudi omogočila, da smo spremenili življenja tistih v stiski. Bilo je prisrčno opazovati velikodušnost in podporo vseh prisotnih in hvaležen sem, da sem bil del tako pomembnega prizadevanja. Hvala vsem, ki ste sodelovali, da je ta večer uspel. Vaše trdo delo, strast in predanost cilju so resnično navdihujoči. Še naprej si prizadevajmo za pozitivne spremembe in imejmo trajen vpliv na naš svet"

prejšnji članek
Petar Grašo bo že drugič postal očka
Svet slavnih
Petar Grašo bo že drugič postal očka
naslednji članek
Zakaj in kdaj se princ Harry vrača v London?
Svet slavnih
Zakaj in kdaj se princ Harry vrača v London?