Svet slavnih
 

Oglasila se princesa Kate in potrdila, da bo zdravljenje še trajalo

14. 6. 2024; 21.35
Avtor: K.M.
Kate Middleton (7)

Kate Middleton foto: Profimedia

Prvič po objavi vesti, da je zbolela za rakom, se je na družbenem omrežju oglasila britanska princesa. Razkrila je, kako poteka zdravljenje in kdaj se bo vrnila v javno življenje.

Pred skoraj tremi meseci je po mesecih govoric in vprašanj, kje se skriva Kate Middleton, ta potrdila, da je zbolela za rakom. Točne diagnoze ni razkrila, je pa potrdila, da sta z možem princem Williamom diagnozo najprej želela predelati v zasebnosti in vest tudi sama predati trem otrokom. Danes se je valižanska princesa po dolgem času spet oglasila na družbenem omrežju in se vsem zahvalila za podporo. "Vsa prijazna sporočila podpore in spodbude v zadnjih nekaj mesecih so me presenetila. Naredila so veliko spremembo za naju z Williamom in so nama pomagal v nekaterih težkih časih," je zapisala Kate in se dotaknila tudi poteka zdravljenja.

"Dobro napredujem, a kot veste vsi, ki se soočate s kemoterapijo, so dobri in slabi dnevi. V tistih slabih dneh se počutite šibke, utrujene in se morate telesu nameniti počitek. Toda ob dobrih dneh, ko se počutite močnejši, želite kar najbolje izkoristiti dobro počutje. Moje zdravljenje poteka in bo trajalo še nekaj mesecev. Ob dnevih, ko se počutim dovolj dobro, se z veseljem ukvarjam s šolskim življenjem, osebni čas namenjam stvarem, ki mi dajejo energijo in pozitivnost, pa tudi začnjam malo delati od doma," je še potrdila. 

Dodala je, da se bo z družino udeležila rojstnodnevne parade kralja Karla III., ki bo potekala ta vikend ter da upa, da se bo tekom poletja že lahko udeležila nekaterih javnih prireditev, čeprav ob tem poudarja, da to še ne pomeni, da se bo popolnoma vrnila. "Učim se, kako biti potrpežljiva, predvsem v negotovosti."

prejšnji članek
Skrito v raju: Za vlogo Dina pridobil 10 kg mišične mase
Svet slavnih
Skrito v raju: Za vlogo Dina pridobil 10 kg mišične mase
naslednji članek
Janez Dolinar je za 70. rojstni dan od vnukov dobil prav posebno darilo
Svet slavnih
Janez Dolinar je za 70. rojstni dan od vnukov dobil prav posebno darilo

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.