palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

panvita
Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno pri sanjskem poslu družine Polanič?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Esmeraldin Jose Armando pri 57- letih navdušuje z videzom

8. 1. 2024; 07.00
Avtor: V.M.
colunga2_esmeralda

Esmeralda, Fernando Colunga, Letizia Calderon foto: Profimedia

Če ste bili oboževalci legendarne telenovele Esmeralda, potem se zagotovo spomnite glavnega junaka po imenu Jose Armando. Igralec danes šteje 57 let, a še vedno prejema pohvale na račun mladostnega videza. Preverite ...

Fernando Colunga je igralec, ki smo ga na malih ekranih prvič ugledali pred več kot dvema desetletjema, ko je stopil v čevlje zdravnika Jose Armanda v mehiški telenoveli Esmeralda. Fernando je tedaj skupaj z Leticio Calderón osvojil tudi slovensko občinstvo, za katerega se je v času predvajanja priljubljene limonade malodane ustavil čas.

Se je pa čas kot kaže ustavil tudi za 57-letnega igralca, za katerega pravijo, da je danes videti celo bolje kot pred 26-imi leti. Priljubljeno telenovelo je snemal v zgodnjih tridesetih letih, v obdobju največje slave so ga razglasili za najbolj seksi igralca. Več kot 20 let kasneje mu še vedno pripada opis zapeljivega in privlačnega zvezdnika, ki navdušuje s svojim izgledom in mladostnim videzom.

Fernando Colunga foto: Televisa

Nikoli poročen

Za njim so že od nekdaj vzdihovale mnoge ženske, a se Fernando ni nikoli poročil in si ustvaril družine. Čeprav je ljubezensko življenje ves čas uspešno skrival pred javnostjo, so se pred nekaj leti pojavile govorice, da je v zvezi z igralko Blanco Soto, a o tem nikoli ni želel spregovoriti, kot tudi ne o namigovanjih, da ima fanta, s katerim živita v Milanu.

prejšnji članek
Vesela novica za gledalce - programi Planet TV spet na voljo
Svet slavnih
Vesela novica za gledalce - programi Planet TV spet na voljo
naslednji članek
Slovenska smučarka ujeta v poljubu s postavnim moškim
Svet slavnih
Slovenska smučarka ujeta v poljubu s postavnim moškim