petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Vesela novica za gledalce - programi Planet TV spet na voljo

8. 1. 2024; 07.34
Avtor: K.M.
sulejman-veličastni-(muhteşem-yüzyıl)

Sulejman Veličastni (Muhteşem Yüzyıl) foto: Promo foto

Prvi delovni dan v letu 2024 je predstavljal razočaranje za številne, ki so uživali v programu Planet TV, saj na omrežju T-2 niso bili več na voljo. Zdaj jih lahko spet spremljate.

V začetku januarja je najprej Planet TV sporočil, da uporabnikom omrežja T-2 njihovih treh kanalov do nadaljnjega ogled ne bo omogočen. "Razlog za takšno odločitev je potek pogodbe o sodelovanju. Trudimo se doseči nov dogovor, da bi naročniki T-2 še naprej lahko spremljali naš program. Vsem gledalkam in gledalcem se zahvaljujemo za zaupanje in potrpežljivost," so zapisali. 

Denis Avdić v kvizu Kolo sreče. foto: Planet TV

T-2 je kasneje sicer podal nekoliko drugačno pojasnilo: "Posledični izklop programov Planet TV tako izkazuje naše trdno stališče, da kot operater ne moremo pristajati na tovrstne pritiske izdajateljev televizijskih programov. V primeru sprejetja novih pogojev bi morali v družbi T-2 občutno dvigniti tudi cene mesečnih naročnin televizije v naših obstoječih paketih, kar pa nikakor ni v skladu s pričakovanji naših uporabnikov," kar je Planet TV v petek sicer zanika. 

Sklenjen kompromis

Očitno pa sta oba deležnika sklenila kompromis, saj je T-2 danes sporočil, da so vsi trije programi Planet, Planet 2 in Planet Eva na omrežju spet na voljo njihovim naročnikom. "Naročnike z veseljem obveščamo, da smo z medijsko hišo Planet TV dosegli dogovor, ki je sprejemljiv za obe strani. Programi Planet TV, Planet TV 2 in Planet Eva so od danes ponovno vključeni v T-2 TV programsko shemo (po potrebi izklopite in nato ponovno vklopite TV vmesnik). Za nevšečnosti se vsem uporabnikom iskreno opravičujemo," so zapisali na družbenem omrežju. 

Podobno sporočilo je sicer objavil tudi Planet TV. Zaenkrat pa uporabnike moti, da si preteklih petih dni ne morajo ogledati za nazaj. 

prejšnji članek
Darja Gajšek kar v živo pripravila krvavice
Svet slavnih
Darja Gajšek kar v živo pripravila krvavice
naslednji članek
Esmeraldin Jose Armando pri 57- letih navdušuje z videzom
Svet slavnih
Esmeraldin Jose Armando pri 57- letih navdušuje z videzom