Andreja Freyer, Rebeka Dremelj, Alma Rekić foto: Marko Vavpotič/M24
Alma Rekić, Rebeka Dremelj in Andreja Freyer predstavljajo nov priročnik 'Nepremagljiva kuhinja'. Izziv, ki so se ga lotile: kako pripraviti 'fine dining' jedi v domači kuhinji. Projekt ima tudi dobrodelno noto: tri evre od vsakega prodanega izvoda knjige bodo namenile društvu Vilijam Julijan, za otroke z redkimi boleznimi.
»Nepremagljive kuharske knjige smo se lotile, ker so po navadi tovrstne knjige zelo zapletene. Vsi bi radi kdaj svoje goste presenetili s posebno jedjo, da bi bili videti kot pravi kuharski chefi, a se stvari zakomplicirajo največkrat že pri samih sestavinah,« pravi Rebeka Dremelj, ki se je z veseljem lotila tudi kuharske knjige. To je tudi glavni razlog, da sta Rebeka in Andreja Freyer »masirali« kuharico in slaščičarko Almo Rekić, da skupaj ustvarijo kuharsko knjigo, v kateri bodo jedi na prvi pogled videti zapletene, posebne, vrhunske, skratka res nepremagljive - ampak recepti pa morajo biti enostavni.
Knjiga je v celoti nastala pod Rebekino in Andrejino taktirko, ki sta sodelovali kot kuharici, ki znata dobro kuhati, a se nikakor ne moreta primerjati s kuharskimi chefi. Vse, kar jima je Alma med pripravami na knjigo skuhala, pa sta z veseljem tudi pojedli. Rezultat nekajmesečnega kuhanja je knjiga Nepremagljiva kuhinja z Almo Rekić. Rebeka je pri knjigi delala, se potila in uživala. Konec koncev je to Rebekina in Andrejina prva kuharska knjiga - in Almina druga.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.